Expowa biżuteria.

Zaczęty przez Thrall, 2010 12 11, 21:46:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

Thrall

Witajcie.

Zastanawia mnie jak to jest z expowa biżuterią. Wydaje mi się że zdecydowanie coś jest nie tak z skryptami.
Otóż zapragnąłem mieć naszyjnik expowy z tytanu z wprawionym czarnym opalem. Zleciałem toto pewnej bardzo zdolnej Pani majster, której to rzeczony naszyjnik nie wychodzi. Co ciekawsze z magikiem +18. W żaden sposób nie wychodzi ostatnie przerobienie. Wydałem na kamyki już z pół miliona, rudy idzie malutko więc to nie problem. Czy ktoś miał podobny problem? Wydaje mi się że mimo wszystko przy takim magiku taki naszyjnik powinien wyjść bez problemu.
"Fly on, fight on, 'till the last drop of blood and gasoline." — Baron Manfred von Richthofen.

"You live for the fight when that's all that you've got." —  DiViNE INTERVENTiON ]I[

Mglisty

Musisz po prostu mieć dwa kamienie zawsze w stacku.
Pobiera jeden, ale muszą być dwa razem.

Magik nie ma żadnego wpływu na to.

Thrall

Faktycznie. To to. Dobrze by było to poprawić. Nie każdy musi o tym wiedzieć, a to raczej bug. Można zamknąć. :)
BTW - Dziękuje Mglisty za informację :)
"Fly on, fight on, 'till the last drop of blood and gasoline." — Baron Manfred von Richthofen.

"You live for the fight when that's all that you've got." —  DiViNE INTERVENTiON ]I[