Awatar wiernego

Zaczęty przez Felixor, 2011 01 13, 15:42:43

Poprzedni wątek - Następny wątek

Felixor

Nie wiem czy temat podpada juz pod zlamanie regulaminu czy nie... ale bardzo ciekawi mnie jakie Bostwo ma jakiego Awatara oraz gdzie znajduja sie swiatynie.
Mozliwosci do sprawdzenia samemu nie mam niestety :(
"Nie będzie miał nigdy prawdziwych przyjaciół ten, kto nie lęka się robić sobie wrogów."
"Na imię mi "Legion", bo nas jest wielu."

Prorokpl

No to pozostaje ci irc ;p

Ragnall

Bóstwo wybiera się pod świątynie*. Najlepsza ponoć jest Badh (czy jak jej tam), bo od jej ołtarza jest rzut beretem do Yew.

*Nie moje słowa, tylko wiernego z którym rozmawiałem o skillu :)
Zamrożony.

Snibril666

a Storna jest w tk ;>

Rey

A jak ktos jest wierny kasie to go pod bankiera powinno podeslac. :P
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"

Diabeł

Luny jest na wilczej wyspie. Oczywiście każdy zdaje sobie sprawę, jak zostanie tam potraktowana osoba nie będąca wampirem ani likiem? ;)

Rey

Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"

Diabeł

Owszem, klimatycznym rozszarpaniem zwłok ;>

Svennson

Cytat: Rey w 2011 01 13, 19:29:47
klimatem?  ;)

jak kogos spotkasz to owszem XP
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

muya

Valstor - Swiatynia w Jhelom  :)
Some say the end is near.
Some say we'll see armageddon soon.
I certainly hope we will.

Mashhad

Awatarem Wiernego jest - XYMOX !!!1  ;)

Wojto

A gdzie jest świątynia przedwiecznych? ;]

kwiatek

zapewne w wampowie ;)

Delucja - Daywados

Wojto

Jeśli w wampowie to bez sensu. Wamp nie może zostać wiernym, a ktoś może wyznawać Przewiecznych :-\ W takim razie gdzie znajduje się świątynia Yloth? :D

Tinerot

Skoro wyznajesz Przedwiecznych to masz coś wspólnego z wampami i łatwiej Ci się z nimi dogadać, c'nie? ;)
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?