Żebranie ?

Zaczęty przez Wiadro, 2011 01 19, 05:39:23

Poprzedni wątek - Następny wątek

Wiadro

Witam !

Jestem nowy jak nie trudno zauważyć a raczej dawny gracz który wraca. Wszystko ładnie pięknie z shardem ale w trakcie wyboru postaci zauważyłem że nie ma umiejętności Żebranie. Dawno temu grałem na Tym shardzie nie przywiązywałem uwagi do tej umiejętności jak 3/4 aktualnych graczy. Lecz coś mnie podkusiło do zrobienia postaci pure Klimatycznej przez co ten skill jest niezbędny by wybrać taka a nie inną drogę postępowania mojej postaci. Więc prosze o odpowiedz droga ekipo gdzie się zagubił ten skill ? Czy jest możliwość w niedalekiej przyszłości go przywrócić etc. etc.

Pozdrawiam

Bazyli

skill zebranie jako ze nikt go nie uzywal, zostal zastapiony przez skill "Demonologia" (albo Psionik nie pamietam)

do klimacenia zebraka nie potrzeba Ci skilla, klimacisz od graczy jedynie bo npc i tak nic prawie nie dawali a gracze i owszem.
CytatQuot capita, tot sensus...

Papa Smerf

Żebyś nie odebrał tego jako żart dodam, że zastąpienie nastąpiło w formie wykorzystania slota po żebraniu na inny skill.
"Feel the burn of the mists. Master them. They will devour your enemies"

^MK

Skill Zebranie został podmieniony (slot) za WIERNEGO.

Tak jak wyżej, nie ma już żebrania, to samo osiągniesz bez skilla, a zajmował tylko slot, na fajne rozwiązania nowych skilli

Prorokpl

Oprócz tego że zajmował to praktycznie był bezużyteczny. Ja bez żebractwa wyżebrałem raz jednorazowo 4 miliony, a w sumie podczas całej gry to będzie ze kilkadziesiąt :)

Wiadro

Dzięki bardzo za informację. Po prostu lubiłem to okienko dawać graczom by wpisywali jaka kwotę chcą mi dać ;)

Edit. Temat do zamknięcia albo usunięcia by nie spamować forum

arvour limbby

Zebranie to teraz WIERNY

Dusiek

A ja dałbym se k... rękę uciąć że teraz to skill skrytobójca.

I co? teraz bym k... nie miał ręki?

Agraeld

nie miałbyś ręki

edit:
czytaj nius o skryto
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,462.510.html

CytatDo czasu udostępnienia przez Asyla nowych plików uo, komunikaty o wzroście skilla Skrytobójstwo będą wyświetlały nazwę Zauroczenie. Możecie spokojnie koxać Uśmiech

to gdzie moje piwo i twoja reka ?

Dusiek

No faktycznie, moja skucha. *pisze jedną ręką*