Zostałem zamkniety

Zaczęty przez urbos11, 2011 01 19, 02:46:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

^MK

Pewnie strzelałeś przez SKARPE, zagrodę, inny poziom lub inną przeszkodę. Mae by cię nie wsadził za byle co...

Po co taki temat, psujesz sobie jeszcze bardziej, widząc to co piszesz na forum, możesz już się pożegnać.  :D

Za słabe nerwy na tą grę chłopcze

PS: Istnieje edycja postów

urbos11

Proszę:
bijemy pogromcę na Hyloth. Serwer padł - my też (CL, po zalogowaniu same duszki). Ja łucznik. Strzelam w pogromce. On se lata, ktoś go bierze na klatę, ktoś go paraliżuje. Nagle znajduję się w pierdlu. Mae mówi, że ten pogromca za wolno latał. I że jak w niego strzelałem to łamie zasady. Dodam, że odmroziłem się około 2 miesięcy temu i nie znam obecnej siły moobków.

urbos11

Owszem, jestem człowiekiem nerwowym. Mam swoje lata, gram w to długo (od 2002 chyba) i traktuje jaila jako policzek.

Ps. nie strzelałem przez skarpę ani nic z w/w

Papa Smerf

Jeżeli już piszesz o takich sprawach na forum to zaczynaj od takich wyjaśnień a nie tekstów w stylu "?" czy "jaja". Spodziewasz się konstruktywnego wyjaśnienia po tak zerowo konstruktywnym pytaniu?
"Feel the burn of the mists. Master them. They will devour your enemies"

fenri

A może lata za wolno bo dostał .cios spowolnienie? Może lata wolno bo sie zatrzymuje odtruwać? Poza tym co do diaska za rożnica z perspektywy łucznika? Tankuje wojownik i lucznikowi to bez różnicy jak szybko lata. Ja rozumiem takie jawne wykorzystywanie mechaniki, jak strzelanie z łódki, klonowanie przedmiotów itp. Ale bez przesady... Poza tym jak już się komuś daje 96 to wydaje mi sie, że powinno się to wytłumaczyc dokładnie a nie rzucić jakimś zdawkowym "mechanika". Dopiero był długa afera o okazywaniu szaczunku i z tego co pamietam, miało to działać w dwie strony.

Papa Smerf

A może poczekamy na wypowiedź drugiej strony (jeśli nastąpi w co wątpię biorąc pod uwagę formę tematu) zanim zaczniemy rzucań gruzem?
"Feel the burn of the mists. Master them. They will devour your enemies"

urbos11

@Corv - masz rację.
Pisałem to o 4 w nocy, zmęczony. Po prostu próby wyjaśnienia nic nie dały. Zostało 'bez jaj'. I pewnie tak zostanie.
Pewnie braknie  odwagi..

PS. Gram tu dłużej niż kadencja większości GMów. Nigdy nie siedziałem za nic innego niż emot, albo przekleństwo (się zdarza). Wszystkie bugi zawsze zgłaszam i pomagam naprawić. Przypomina mi się 'Chłopaki nie płaczą'
"Gotowi pomyśleć, że to my! jesteśmy dla nich!"

Will

Skoro jesteś stary to powiem Ci otwarcie: zachowujesz się na forum jak gówniarz w tej sprawie. Sorry...
Cytat: LindiJak gracze rpg muszą żyć z pk to niech gracze pvp żyją z rpg.

Senoth

Jesli chodzi o "inne poziomy, skarpy i cholera wie co jeszcze" to LUCZNIK moze strzelac tylko i wylacznie wtedy kiedy mobek po wlaczeniu swojego "SZUKAM CIE! i Cie znajde" moze do niego dojsc. Np gdy w skarpie jest luka i mobek moze przez nia przejsc, ta sama zasada tyczy sie magow stawiajacych sciany.

DragoN

Cytat: urbos11 w 2011 01 19, 08:10:38
Mam swoje lata, gram w to długo (od 2002 chyba) i traktuje jaila jako policzek.

Dobrze, że to napisałeś bo zachowujesz się jak dzieciak któremu zabrali lizaka.

Mae nie wsadził by Cie bez powodu za mechanikę.
Cytat: Mekmar w 2010 11 30, 14:39:41
Cytat: Lindi w 2010 11 30, 13:19:47
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.

urbos11

Jak widać znalazło się rozwiązanie - uciszyć.

DragoN

urbos11 mae nie podał Ci powodu ? a nie uważasz, że zamiast ośmieszać się, i atakować Mae na forum publicznym powinieneś napisać do niego PW ?
Cytat: Mekmar w 2010 11 30, 14:39:41
Cytat: Lindi w 2010 11 30, 13:19:47
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.

urbos11

Podał powód: mechanika.
OK -posty są lamerskie, ale, kurde, ktoś musi to wyciągnąć. Też nie lubię prać brudów - zawsze sobie człowiek ręce uwali - ale ktoś się musi poświęcić.

Ps. 'Ośmieszać się' - bez przesady. Jak mówię -jest to syf, ale jaką mam inną drogę?

PS2 - wiem, że z punktu widzenia reszty/ekipy to jest 'kolejny debil, który się pluje na forum'. Ale potraktujmy to jak sprawa w sądzie. Nie jestem prawnikiem (jestem fizykiem), ale myślę, że damy radę.

Mashhad

urbos11

Trochę mi przykro, że jestem lamerem :(
Ale czekamy na wypowiedź mae. Mam nadzieję, że to mi wynagrodzi....

Dodam jeszcze jedną rzecz - ja mogę :)