Magik do zatruwania.

Zaczęty przez Siudi, 2011 02 04, 21:13:03

Poprzedni wątek - Następny wątek

Siudi

Ok, wiem, że są takowe magiki. Teraz pytanie: Jaki zyskujemy bonus od tego magika? Domyślam się, że większą szansę na nałożenie na broń trucizny z najwyższej półki. Czy coś jeszcze?

Hexin

podobno trucizna jest wtedy różna, co widać np po tym, że strzaly zatrute tym samym miksem z magikiem i bez niego nie chcą się stackować. W praktyce jednak wychodzi na to, że dmg zadają ten sam, wiec poza wiekszą szansą na zatrucie taki magik jest bezuzyteczny.

timon

pewnie tak samo jak sam skill taki magik podnosi nam szanse na zatrucie przeciwnika
Cytat: DaltarTin, a nie mówiłem, że lepiej udupiać? Wtedy płacz jest przynajmniej uzasadniony :cool:

Siudi

Dzięki za odpowiedzi. Jeżeli tak stan rzeczy wygląda i nic więcej nie daje, proszę o zbetonowanie tematu ;)

GOB

mam zatru to sie wypowiem

zatruwanie dedli miksa bez magika wychodzi jakies 30-40%, z magikiem jakies 70-80% sie udaje

exp dedly wole wogole nie probowac, z magikiem 15 wychodzi jakies 50-60%
bleeee

Zyzio

Jak wyzej, zatruwajac bez magika miksem deadly albo wyzej tak naprawde jestes stratny na interesie bo tylko miksy tracisz.
***<Kap^^> kto nie gral w uo ten nie zna zycia***
KANDYDACI NA DROWA:
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,18495.msg306994.html

Siudi

Czyli magik zaczyna nabierać sensu. Warto taki posiadać zatem, gdy chce się zatruwać deadly, bądź exp deadly, dzięki.