Pytanie o skryto

Zaczęty przez Havv0c, 2011 03 02, 22:48:22

Poprzedni wątek - Następny wątek

Havv0c

Otóż zastanawia mnie fakt (nurtowało mnie to jeszcze przed ostatnią zmianą ze skryto, więc zapytanie moje nie jest wzbudzone ów zmianą), czy taki skryto jest jakkolwiek grywalny w pvm? Mówię tu o typowym skryto, z hidami zakradaniami okradaniami itp, któremu czasem praca w banku jako kieszonkowca się znudzi i chciałby coś ubić potworzastego? Chodzi mi zarówno o solo pvm (oczywiście domyślam się ze nie wysoluje nic tak dużego jak to może zrobić tamer czy wierny, raczej takie średnie solo pvm, może nawet i małe solo pvm :p) jak i o jakieś drużynowe. Czy taki skryto jest jakkolwiek użyteczny i grywalny w pvm?

Pytanie to jest głównie do graczy, którzy może kiedyś coś takiego właśnie próbowali, i chcieliby się podzielić spostrzeżeniami ;)
Never Give Up.

DzikiHL

Ja radzę sobie z mobkami na poziomie matriarchy, żywioła krwi, młodego czerwonego smoka. Podobno skryto jest w stanie zabić i demona ale musi na to więcej czasu poświęcić. Ja nie próbowałem.

W większym pvm skryto radzi sobie znakomicie dopóki jego cel i tank stoją w miejscu. Zabijałem i wyrmy, tajemnicze zwoje i inne bez większych problemów ale tank musi stać.
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Havv0c

A da rade ogarnąć to pvm skryto ale bez resa?
Never Give Up.

DzikiHL

Tak ale jest trudniej. Inaczej musisz się zachowywać
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Rudus

bez resa trzeba uwazac na plagi i inne

Jesli chcesz skryto z okradaniem i reszta stuffu zlodziejskiego to moze nie byc tak latwo jak Dziki bo on sie gzies tam chwalil ze ma skryto bojowego :P
Ethanoll o ocllo
Cytathrabstwem jest od kurnika po brzozowy zagajnik, księstwem od sterty gnojówki po grządki z warzywami, a latyfundia od stodoły do jeziorka są dziedziną jego lordowskiej mości.(...)

Sadi666

1. Skryto, 2.Walka 3.Anatomia 4.Leczenie 5.Ukrywanie 6.Zakradanie 7.Okradanie 8. Res

Czy w tej chwili może być bardziej bojowy skryto od tego? Czym więc się różni "normalny" skrytobójca od "bojowego" O_O?

Może być jeszcze na przykład po staremu z Taktyką:
1. Skryto, 2.Walka 3.Anatomia 4.Leczenie 5.Taktyka 6.Ukrywanie 7.Traperstwo 8. Res

Jednak to w żaden sposób nie zwiększa potencjału bojowego skrytobójcy.