Kolory miasta

Zaczęty przez Wol, 2011 03 13, 09:41:41

Poprzedni wątek - Następny wątek

Wol

czemu minoc ma 2 farby miejskie? mysle ze jedna powinna byc zabrana

Tinerot

(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Agraeld

albo po prosze do tk exp kolor nr 2.

Tinerot

Mam lepszy pomysł. Wywalić wszystkie te farbki.

sin

Cytat: WolAn w 2011 03 13, 09:41:41
czemu minoc ma 2 farby miejskie? mysle ze jedna powinna byc zabrana
http://www.youtube.com/watch?v=CzpgK-XMCS4 w czystej postaci, smutne.
Great things are possible when one man's wisdom and an hour's effort are combined.
A sound offense has the power of roaring water, it fills every hole in an opponent's defenses.

Wol

:D  nie sin. rownosc

sin

Niektore miasta w ogole nie maja miejskiej farbki. Czy dla nich rowne nie byloby gdyby inne tez nie mialy? Strzelam, ze tak, ale nie widze jakos tematow ze strony tych osob. Zamiast tego, podejrzewam, ze staraja sie one, by otrzymac taki przywilej. Zatem zamiast zadania rownania w dol, staraja sie miec lepiej. Nie mozecie sie postarac, zeby wasze miasto dostalo kolejna/e farbke/i? Prosciej dowalic komus innemu, kto juz sie postaral tak? A moze wynika to ze sporow personalnych i takie uwalenie przyniesie Ci (tudziez grupe, ktora zapewne reprezentujesz) satysfakcje, he?
Nie mowiac juz o tym, ze rownosc nie istnieje, czy to w zyciu, czy w grze. I bardzo dobrze, bo nie przyniosloby to nic dobrego.
Great things are possible when one man's wisdom and an hour's effort are combined.
A sound offense has the power of roaring water, it fills every hole in an opponent's defenses.

DzikiHL

A czy miasto musi mieć jakieś super farbki? Można wybrać jakiś kolor z palety kolorów i poprosić GMa o zablokowanie tego w mieście i ewentualnie zmianę nazwy itemu na "kolor miasta Nazwa_Miasta". Wątpię aby wszystkie miasta miały specjalny kolor. Jedynie chyba wampirowo bije w oczy ostro :)
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Wol

sin ja mysle ze ziomalstwo sprawilo ze maja 2 a nie ich gra. kazde miasto powinno miec 1 farbke

DzikiHL

Wolan ale ty pieprzysz ( i solisz). Jeśli jakieś miasto przyjmuje sobie, że na herbie czy fladze są dwa kolory to ma wg mnie też prawo wziąć sobie 2 kolory na wiadro z wodą. Czy to grzech?
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Aiwass

Dziki to nie grzech... go poprostu zazdrosc zzera :D bo niby czemu przeciwna frakcja ma miec lepiej...

mae

Cytat: WolAn w 2011 03 13, 12:49:03
sin ja mysle ze ziomalstwo sprawilo ze maja 2 a nie ich gra. kazde miasto powinno miec 1 farbke
Przez kilka lat Elfy miala 2 farby niemozliwe do otrzymania za pomoca standardowej palety i nikt o tym slowa na forum nie napisal. Mimo, ze wtedy chyba zadne inne miasto farby nie mialo.

Tinerot

Ale teraz dwie farbki ma Minoc, mae, więc jest ziomalstwo i upadek obyczajów.

Jestem za przywróceniem banów na forum i w grze za posądzenia o nieuczciwość niepoparte dowodami.

Aiwass

Tin jak najbardziej za tymi banami :)

Guardian