Problem z założeniem konta

Zaczęty przez zombal, 2011 03 14, 21:24:41

Poprzedni wątek - Następny wątek

zombal

Witam!
Staralem sie kilka razy zalożyć konto. Jednak za każdym razem dostaje odrzucenie podania. Bardzo chcialbym przeczytać wszystko co trzeba na waszej stronie zanim podejde do podania o zalozenie konta ale niestety nie wszystko dziala (np. rasy). W zwiazku z tym nie moge posiasc odpowiednich informacji potrzebnych do odpowiedzi na pytanie "Co robisz?" w historyjce, bo niby skad mam wiedziec co by dana postac zrobila nie posiadajac podstawowych informacji. Co w zwiazku z tym mam zrobic?

Dusiek

Cytat: zombal w 2011 03 14, 21:24:41
Witam!
Staralem sie kilka razy zalożyć konto. Jednak za każdym razem dostaje odrzucenie podania. Bardzo chcialbym przeczytać wszystko co trzeba na waszej stronie zanim podejde do podania o zalozenie konta ale niestety nie wszystko dziala (np. rasy). W zwiazku z tym nie moge posiasc odpowiednich informacji potrzebnych do odpowiedzi na pytanie "Co robisz?" w historyjce, bo niby skad mam wiedziec co by dana postac zrobila nie posiadajac podstawowych informacji. Co w zwiazku z tym mam zrobic?

Użyłeś chyba najmniej trafnego argumentu jakiego mogłeś użyć.

Akurat te " Co robisz?" to inwencja własna.
Nie musisz przeczytać tego co znajduje się w niedostępnych działach by móc cokolwiek tam napisać.
Skorzystaj z innych źródeł tematyki fantasy, i użyj wyobraźni ;)

zombal

No akurat tematyka fantasy nie jest mi obca i wlasnie pisalem wedlug wlasnej inwencji tworczej, ale po trzecim odrzuceniu podania stwierdzilem ze musi byc jakis szablon odpowiedzi skoro zadna sie nie podoba adminom a w wiadomosci zwrotnej bylo napisane zeby "poczytac wiecej o shardzie". Widocznie czlowiek po studiach humanistycznych jest za malo kreatywny wedlug adminow serwera... :/ A moze po prostu oczekuja stworzenia opowiesci zamiast krotkiej zwiezlej wypowiedzi co robie w danej sytuacji... Wlasciwie to milo by bylo gdyby jakies okreslone kryteria byly okreslone czego sie oczekuje po tej wypowiedzi "co robisz?"

mae

CytatOpisz, zgodnie z zasadami gry fabularnej, reakcje danej postaci na opisaną sytuację:
To nie jest rownowaze z pytaniem "co robisz?". Opis zawarty w 2 zdaniach, ktore - na domiar zlego - nie sa jeszcze napisane w pelni zgodnie z zasadami polskiej pisowni, to marny opis. Podanie nie jest testem z wiedzy teoretycznej. Stworzone w nim scenki i pytania maja stanowic baze, na podstawie ktorej udowodnisz nam, ze umiesz pisac po polsku. Maja Ci w tym pomoc. Gdybys tyle samo kalorii przeznaczyl na napisanie podania, ile przeznaczyles na napisanie postow w tym temacie, z pewnoscia by to wystarczylo. Choc to i tak niewiele.

Lindi

hmm a może tak umieścić minimalną ilość słów jaką trzeba użyć.. nie byłoby takich głupich tematów.
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

DragoN

dobry pomysł z tą minimalną ilością słów.
Cytat: Mekmar w 2010 11 30, 14:39:41
Cytat: Lindi w 2010 11 30, 13:19:47
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.

spocik

Napisz wyczerpujaco, spraw wrazenie przynajmniej, ze zalezy Ci na dostaniu konta na DM. Gwarantuje, ze jezeli przylozysz sie do zawartosci merytorycznej, stworzysz tekst bez bledow ortograficznych i interpunkcyjnych i opiszesz to wszystko w miare ciekawie, dostaniesz konto.

Zrob to raz, a porzadnie. Bedziesz mial to z glowy raz na zawsze.