Nowa mapa?

Zaczęty przez Svennson, 2011 03 23, 03:51:13

Poprzedni wątek - Następny wątek

bzikibzika

nie ma ludzi nietylanych trzeba tylko wiedziec jak do nich podejsc. wybijanie spawnu czy nie odpuszczenie go jest chyba dobrym powodem dla gracza pvp zeby zabil gracza pvm - czyz nie?

Robinton

spot to nie jest gra single. Nie powinno być stref no pvp

spocik

Wiec usunmy miasta, bo chyba w kazdym jest zakaz PK/PVP - ustalane przez samych graczy.

Poza tym nie rozumiem przeslania Twojego postu  :-\

Pho3niX

Tu nie chodzi o dawanie safe zonów. Ja też jestem ich przeciwnikiem. Po prostu jest to jedna z możliwych alternatyw, która pozwalałaby na pvm w przypadku wybicia spawnów.
To była luźna myśl, nie gorączkuj się aż tak  ;)
"Wiedźmy pośród nocy, wiodą mnie ku rogatemu księżycowi
Otwieram mą złą duszę by wzmocnić mą mroźną nienawiść
Zimny oddech czarnego serca wypełnia wszystko
Pogańskie skrzydła niosą mnie nad pałacem zła"

Rey

Do tego wiecej map skarbow? Moze cos na wodzie? :D
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"

Svennson

No i temat o nowej mapie zamienil sie w mapy skarbow... :*
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

ubee

Jezeli brakuje wam mobkow na kox macie tez areny w miastach Jelholm i Brytania

Senoth

my nie o koxie tylko o PVM ;]

^_^

Poza tym na arenach z tego co pamiętam kox statów jest ucięty całkowicie lub w znacznym stopniu? Nowa mapa jest potrzebna. Bo na prawdę nie ma gdzie chodzić a szczególnie w porach popołudniowych. Jeśli brak rąk do pracy to zgłaszam się na chętnego do szukania dziur w mapce, spawnowania i innych tego typu rzeczach jeśli to przyśpieszy proces dodawania mapy :<

Svennson

Cytat: ^_^ w 2011 03 23, 22:46:56
Poza tym na arenach z tego co pamiętam kox statów jest ucięty całkowicie lub w znacznym stopniu? Nowa mapa jest potrzebna. Bo na prawdę nie ma gdzie chodzić a szczególnie w porach popołudniowych. Jeśli brak rąk do pracy to zgłaszam się na chętnego do szukania dziur w mapce, spawnowania i innych tego typu rzeczach jeśli to przyśpieszy proces dodawania mapy :<

*podnosi lape* jak trzeba to trzeba :) niedlugo bede mialll duzio duzio wolnego wiec jakby co to moge takze pomoc
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

Spider

Ale naprawdę nigdzie nie ma zapisane, że na każdego mają przypadać 3 wieczne meery, 1 mistyczny demon, ... (wstaw jakiego chcesz mobka). Równie dobrze można by całą pustynię zaspamować 200 spawnami piaskowego demona. Imo problem rozbija się o odpowiedni balans: suma lootu w mobkach / ilość graczy. Wydaje mi się, że ekipa chciała jednak próbować wyciągać gospodarkę z dna, a nie jeszcze pogłębiać kryzys. Mówię tu o wszelakich magikach, bo obecnie w cenie są jedynie takie 15+, bo nawet takich z przedziału 10-15 każdy ma całą masę.

Dragart

Ty chyba juz dawno sie nie logowales, ze takie glupoty piszesz.

Gdzies tam jest napisane , ze to jest gra, taka do grania. Wiec gracze logujac sie, maja prawo oczekiwac ze troche sobie pograja.

McDevil

Ludzie się skoksali, wybijają szybciej mobki, i faktycznie, już od 10 rano do ok. 20 często nie ma co zabijać.

Raaban

Dziś akurat rano o 6.30 miałem wolniejszą chwile. A mówie zaloguję się i trzepne sobie Runczniego żuka. Myk pod drodze akurat był złocistych piasków. Pełny spawn tych pustynnych mobków.
Ale oczywiście żuka nie zastałem w domu :X
6.30.....

DragoN

Poszedł do sklepu po bułki :F
Cytat: Mekmar w 2010 11 30, 14:39:41
Cytat: Lindi w 2010 11 30, 13:19:47
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.