zarazanie zmiennoksztaltnoscia

Zaczęty przez GOB, 2011 04 08, 19:11:15

Poprzedni wątek - Następny wątek

GOB

odnoszac sie do ostatniej zmieny z zarazaniem przez graczy ze 100 skila tracac przy tym 1 skila

czy jest to teraz jedyny sposob na zarazenie sie czy dalej dedly zielone dzialaja, jesli dzialaja to zmiana bez sesnu i szkoda skryptogodzin wg mnie
bleeee

Tinerot

W tym aspekcie działania śmiertelnych trucizn nie było zmian. Spoko, mi nie szkoda skryptogodzin i wolę takie bezsensowne zmiany niż pisane w Propozycjach pitupitu ;)
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

spocik

Cytat: Kaleb w 2011 04 08, 19:11:15
czy dalej dedly zielone dzialaja, jesli dzialaja to zmiana bez sesnu i szkoda skryptogodzin wg mnie

Bodajze 16 czy 17 smiertelnych mixow musialem wypic, by sie zarazic. Wiesz co to oznacza? Ze siedzialem nad tym pare godzin, by przypadkiem nie zjechac sie do slabej duszy. Nie kazdy ma tyle szczescia, ze wejdzie mu ten 1% po wypiciu pierwszej mikstury.

Zmiana jak najbardziej sensowna.

GOB

3x mialem beha, niegdy nie wypilem wiecej jak 2 miksy :)

moze po prostu ty masz pecha
bleeee

Zathaniel

Raz pomagałem kumplowi się zarazić. Wypił 1 śmiertelną i po szamańskim An Noxie wpadło mu 1.0! Poszedł tylko 1 miks! Spot może robisz coś źle? Pewnie padałeś przed "Krew Cie zalewa" ;D

Tinek: Oskryptuj sadzenie Żniwiarzy lepiej ;p
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

spocik

Nie wiem. Vibo jak sie zarazal, musial wypic cos kolo 5.

GOB

a moze jednak usunac by mozliwosc zarazenia sie smiertelnymimiksami, trocheten skill stalby sie bardziej... zalezny od graczy a mniej od fuksa
bleeee

McDevil

Cytat: Kaleb w 2011 04 09, 06:27:28
a moze jednak usunac by mozliwosc zarazenia sie smiertelnymimiksami, trocheten skill stalby sie bardziej... zalezny od graczy a mniej od fuksa

I nagle wszyscy odmawiają zarażania, i behem możesz zostać jak masz ziomka ze skillem. Lik to obecnie ogólnodostępny skill, jak wampir, nie trzeba więcej restrykcji.

Alkus

NIe do konca Bunshee - kiedy ugryzice CIe Beh, bedziesz Behem, jezeli chcesz zostac wilkolakiem - musi Cie ugryzc wilkolak. A tego nie zrobi bez wczesniejszego zaakceptowanego podania.
the only thing worse than evil is apathy.

McDevil

Dobra, jeszcze raz.
Chce zarazić się behemotem, ale wywalono śmiertelne miksy. Nie mam zioma ze skillem, nikt obcy mnie nie zarazi, bo mu się nie chce koksać tego 1.0 czy coś w tym stylu. Skill staje się praktycznie nie dostępny. Dlatego jestem przeciw usunięciu śmiertelnych miksów jako możliwości zarażenia.

tomerro

Podanie, zyciorys, trzy zdjecia oraz 7 stron koncepcji postaci w formacie a4 czcionka 8.
Nie lepiej wstawic zarazanie w moby, jak to ma miejsce u wampirow?
Deadly trute wydawalo mi sie troszke poronionym pomyslem.
Duzo lepszym rowiazaniem bylby eliksir z serca wilkolaka.
Oczywiscie w formie dropu.

edyta: zapomnialem dopisac ze adekwatnie do wilkolaka mozna stworzyc ospawn behow z rowna szansa na drop.
<Madderdin> te arabusy wszędzie się wpieprzzają
<Madderdin> dawno krucjaty nie widzieli

spocik

Tomerro, nie ma szans na przejscie.

Ogolnie temat powinno sie zamknac, bo nic sensownego nie proponujecie, za to zaczyna rozkrecac sie niebezpieczny flejm.

Zarazanie wilkolactwem jest tylko i tylko dla wilkolakow - grupy fabularnej. Behemoty to co innego.

Behemot i jego mechanika sa dostepne dla wszystkich.

Wilkolak ma taka sama mechanike, ale nie jest i bardzo malo prawdopodobne, by byl dostepny dla wszystkich.

Paru osobom na tym shardzie zalezy jeszcze na utrzymaniu ostatkow klimatu.

P.S: Jezeli ktos nie potrafi przejsc pozytywnie rekrutacji na wilkolaka, to jest moim zdaniem cienki jak sik pajaka i po prostu nie zasluguje na niego. I to jest dobre, bo pozwala uchronic reputacje tej grupy graczy przed psujami i samolubami.

Aruv

Po krótce:

aby zarazić się zmienno, możesz: łykać miksy, znaleźć kogoś, kto cię zarazi

aby zarazić się wampirem, możesz:  walczyć z księciem, znaleźć kogoś, kto cię zarazi

tym samym: nie będziemy usuwać zarażenia przez butle i nic zmieniać w tym temacie.

Zywol

niech żyje parófin!
niech żyje równouprawnienie!
"Jeśli wierny jest na prawdę wierny swemu bogowi to załatwi sobie asyl w mieście gdzie świątynia stoi lub będzie żył na wygnaniu, prześladowany."

Logika DM'a ;)