Kolor Minoc

Zaczęty przez Sanders, 2011 04 11, 21:27:08

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sanders

Witam wszystkich płaczących graczy DMII. Mam pytanie czy odpowiadają wam obecne kolory Minoc? Czy może jeszcze przydałoby się usunąć te wiadra z wodą co są w ratuszu?

spocik

Jako wasz przeciwnik nie mam obiekcji.  ;D

MojoJojo

Dokladnie.

Teraz ja sie sprzeciwie.
Obecny kolor, Jest kolorem zastrzezonym dla posmiertnej togi, i jako gracz klimatyczny nie zycze sobie aby byl w minoc!

:D:D:D:D
"Daj człowiekowi rybę , a będzie najedzony jeden dzień.
Daj człowiekowi wędkę , a będzie najedzony latami.
Daj człowiekowi religię , a umrze z głodu modląc się o rybę."
Cytat: Raaban w 2013 04 09, 10:31:47
Shard LoA.
Yew + Minoc.

AsYlum

Kolory zostały usunięte, podobnie jak te z britt i wampirowa. Co dalej będzie... niebawem powiemy. Obecnie jeszcze mamy z Aruvinem burzę mózgów jak to wszystko rozwiązać.
<uninitialized object>

Dysiek

Cytat: Sanders w 2011 04 11, 21:27:08
Witam wszystkich płaczących graczy DMII. Mam pytanie czy odpowiadają wam obecne kolory Minoc? Czy może jeszcze przydałoby się usunąć te wiadra z wodą co są w ratuszu?

czasem jak patrze na was to myślę, że zebraliście wszystkich polityków z Polski i wsadziliście ich do loa  ;D

mart

To by wiele tłumaczyło...
Najstarszym i najsilniejszym uczuciem znanym ludzkości jest strach, a najstarszym i najsilniejszym rodzajem strachu jest strach przed nieznanym.

Felixor

chce byc palikotem!
"Nie będzie miał nigdy prawdziwych przyjaciół ten, kto nie lęka się robić sobie wrogów."
"Na imię mi "Legion", bo nas jest wielu."

Ari

ale dobrze bylo .... nawet jak juz zabralicie te czarne kolorki wyplakane przez temat szeroki jak rzeka  to ten brazowawy w czym przeszkadzal czy fajny pasujacy kolorek do wampirkow .... mi sie podobalo szkoda

MojoJojo

To zeby urwac placze moze by tak ... minoc usunac calkiem kolor i dac poprostu blesniete togi , z unikatowa grafika :D:D:D:D:
Shard LoA.
Yew + Minoc.

Thiass

Mojo jesli juz ktos tu placze to akurat loa ze im zabrali  ;)

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]

Papa Smerf

Cytat: Thiass w 2011 04 14, 13:55:23
Mojo jesli juz ktos tu placze to akurat loa ze im zabrali  ;)

Jakbym sam to napisał Thiass :D
"Feel the burn of the mists. Master them. They will devour your enemies"

MojoJojo

Ale tak wogole czemu im zabrali? Bo tego nie czaje, sorki za ironizowanie , ale tylko ironia tu pasowala.
Ktos cos dostaje to reszta niczym watacha glodnych wilkow sie rzuca zeby to im zabrac .

"Bo skoro oni dostali to czemu nie my?!""Czemu dostali takie?!" "Czemu  dostali cokolwiek?!"

To mnie w sumie delikatnie rzecz biorac przeraza.... Zerknijcie na to z innej calkiem perspektywy.
Klasy magow i debata.Tu jest taka chora mentalnosc graczy ze kazda klasa magiczna rozni sie tylko grafika i nazwami czarow.A dzialanie czarow ofensywnych, wspomagajacych, jest doslownie Takie same. Bo druid ma to, a necro nie ma, dajcie nam to bo oni maja , czemu oni maja a my nie, i najwazniejsze dlaczego oni maja miec a my nie! . Takie mocno pretensjonalne podejscie graczy powodowalo zawsze tylko i wylacznie to, ze klasy sa smetne jak atmosfera na egipskiej stypie..... I zamiast po wprowadzeniu czegos w danej frakcji , pomyslec nad czyms co mogla by miec nasza frakcja/klasa postaci.... Wchodzimy na forum, i doslownie rzecz biorac pizgamy na to co kto dostaje oraz na same osoby ktore to dostaly.

Postarajcie sie miec mniej troche pretensjonalne podejscie bo , w wiekszosci przypadkow odstraszacie potencjalnych graczy z tego wlasnie serwera..... A obecnie macie sytuacje gdzie 8/10 mlodych postaci to secondy i thirdy ;)

Ps. Jesli ktos sie czuje urazony po tym co napisalem to poprostu musi dorosnac..... ;)
Shard LoA.
Yew + Minoc.

Agraeld

od xxx czasu klepane jest to, że:
minoc dostało farbe "czarniejsza" od speclootu - osobiście tylko to mnie draznilo.
wiec mojo - myśle, że to co napisałęm wystarczy - nie ma co drązyć tematu i tylko proponuje zamknąć  ::)

MojoJojo

To nie mozna bylo tego koloru poprostu troszeczke rozjasnic? o.0  Tu naprawde sie nie zmienilo jedno podejscie , a mianowicie podejscie od dupy strony....
Shard LoA.
Yew + Minoc.

Wol

wrociles mojojo i znow trolujesz?;D