Wyglad Forum

Zaczęty przez vorth, 2011 04 17, 09:45:33

Poprzedni wątek - Następny wątek

sin

Great things are possible when one man's wisdom and an hour's effort are combined.
A sound offense has the power of roaring water, it fills every hole in an opponent's defenses.

Vilku

Mozliwe ze jest ok , ale dla moich starych oczu ciut za jasne . Nie dalo by sie przyciemnic , albo dac kilku skorek do wyboru ?
rzemiosło górą , reszta to tylko drobny dodatek

AsYlum

Cytat: Mikigtx w 2011 04 17, 10:18:39
Również podłączam się z pytaniem, jak zmienić skina forum

W tej chwili nie ma takiej możliwości i możliwe, że nie będzie.

Cytat: Raaban w 2011 04 17, 09:54:43
A ja nie znalazłem opcji dla ostatnich wiadomości :X

Zbiorcza wróci za jakiś czas.

Cytat: spocik w 2011 04 17, 11:40:14
Jest ok...

NOT!

Rowniez mi sie nie podoba. Strasznie jaskrawe i troche nieczytelne.

Co jest nieczytelne? Zlewają Ci się kolory? Czcionki są za małe, a może nie takie. Co to znaczy nieczytelne?
<uninitialized object>

Pho3niX

Jest okej, człowiek się do wszystkiego przyzwyczai.

Forum jest czytelne, tylko ma nieco inną formułę od starego. Po prostu trzeba się przestawić.
"Wiedźmy pośród nocy, wiodą mnie ku rogatemu księżycowi
Otwieram mą złą duszę by wzmocnić mą mroźną nienawiść
Zimny oddech czarnego serca wypełnia wszystko
Pogańskie skrzydła niosą mnie nad pałacem zła"

Havv0c

Ja na starym forum mialem ustawionego skina takiego ciemnego z zielonymi akcentami. Nie raził w oczy i był przejrzysty. Fajnie by było gdybym mógł go z powrotem włączyć :{
Never Give Up.

AsYlum

Wybór theme włączony:

Proofil -> Modyfikuj profil -> Opcje wyglądu -> Obecny styl: ... (zmień)
<uninitialized object>

Vilku

Dziekuje asyl  ;D MysticJade to raj dla moich oczu  ;) ;D
rzemiosło górą , reszta to tylko drobny dodatek

Ghg

nadal nie ma tego, ktory mialem wczesniej. :p
Ostatnie słowa Woltera brzmiały : "To nie najlepszy czas, na robienie sobie wrogów". Tak odpowiedział na pytanie księdza, czy ten wyrzeka się diabła.

promuje wegetarianizm w krajach trzeciego swiata.

Agraeld

ogolnie podoba mi sie - ale brakuje mi 1 guzika - zobacz nieprzeczytane wiadomosci - i widze co sie dzialo na calym forum... a tu musze az sie wysilac i kazdy poddzial z osobna ogladac ;p

tak jestem leniem ;P

edit:
a jak nie da rady to zostane przy tym: - SMF Default Theme - Core  - bo widze ze tu jest to udogodnienie o jakim pisalem wyzej ;) :p tylko nie ma kolorkow takich ladnych - ale przezyje ;p

Ghg

w sumie juz sie przyzwyczilem do tego nowego wygladu. czlowiek na starosc tylko marudzi, jak sie do czegos przyzwyczai. ;)
Ostatnie słowa Woltera brzmiały : "To nie najlepszy czas, na robienie sobie wrogów". Tak odpowiedział na pytanie księdza, czy ten wyrzeka się diabła.

promuje wegetarianizm w krajach trzeciego swiata.

ignaś

Mozna jakos ustawic zeby najswiezszy post byl na koncu bo cos nie moge znalezc tej funkcji?

EDZIO: Księstwa: Archipelag Jhelom nie wyswietla sie na liscie grup. Tak samo jest z projektami ale to chyba rozumiem ze specjalnie sa ukryte.
NEW WORLD RECORD:
Cytat: daroganIgnaś : przygadywał kocią garnkowi

AsYlum

Cytat: ignaś w 2011 04 17, 21:44:35
Mozna jakos ustawic zeby najswiezszy post byl na koncu bo cos nie moge znalezc tej funkcji?

EDZIO: Księstwa: Archipelag Jhelom nie wyswietla sie na liscie grup. Tak samo jest z projektami ale to chyba rozumiem ze specjalnie sa ukryte.

Grupy dopiero edytuję ;)

A co do postów to Profil -> Modyfikuj profil -> Opcje wyglądu -> Pokaż najnowsze wiadomości na górze. - powinno być puste ;)

Cytat: Czeko w 2011 04 17, 21:38:44
ogolnie podoba mi sie - ale brakuje mi 1 guzika - zobacz nieprzeczytane wiadomosci - i widze co sie dzialo na calym forum... a tu musze az sie wysilac i kazdy poddzial z osobna ogladac ;p

tak jestem leniem ;P

edit:
a jak nie da rady to zostane przy tym: - SMF Default Theme - Core  - bo widze ze tu jest to udogodnienie o jakim pisalem wyzej ;) :p tylko nie ma kolorkow takich ladnych - ale przezyje ;p

Patrz moje poprzednie posty.
<uninitialized object>

Svennson

Cytat: AsY!um- w 2011 04 17, 14:22:41
Co jest nieczytelne? Zlewają Ci się kolory? Czcionki są za małe, a może nie takie. Co to znaczy nieczytelne?

te cale kawowe kolory i bezowe jak dla mnie sa za jasne DUUUZO za jasne
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

Bazyli

ustawilem sobie mystic jade, i zamiast logo DM mam na gorze "Mystic Jade" ;] Nie przeszkadza to w niczym, tylko zwracam na to uwage...
CytatQuot capita, tot sensus...

Havv0c

Jaaaaaaaa DZIEKI Asyl :*** MysticJade to właśnie to o co mi chodziło :) Moje oczy również dziękują :P
Never Give Up.