Pytania początkujacego

Zaczęty przez Laren, 2011 04 17, 22:23:58

Poprzedni wątek - Następny wątek

Laren

Po pierwsze witam wszystkich jako , ze to moj pierwszy post :)
Zeby nie zasmiecac bede tu dorzucal drobne pytania ,na ktore nie znajde odpowiedzi gdzie indziej, moze innym osobom zaczynajacym gre na tym serwerze tez sie przydadza.
Przejde do sedna , mam pytanie dotyczace wykorzystania razora do polaczenia sie z serwerem , po przeczytaniu regulaminu wnioskuje ze jest dozwolony ale probuje sie przez niego polaczyc i wisi mi na veryfing .

Kolejne pytanie to wykorzystanie strazy , czy jest jakas komenda by przyzwac straznika bedac atakowanym

sin

Razor jest dozwolony - stawanie na veryfie jest zapewne problemem zwiaznym z enkrypcja - by grac, musi byc ona usunieta z clienta.
Zdanie lub krzyk zawierajace czlon 'straz' powinno pomoc.
Polecam kanaly dotyczace DM'ki na sieci ircowej sieci polnet, w szczegolnosci #pomoc-dm, w celu zaczerpniecia podstawowej wiedzy.
Great things are possible when one man's wisdom and an hour's effort are combined.
A sound offense has the power of roaring water, it fills every hole in an opponent's defenses.

Laren

Probowalem juz w razorze odznaczac opcje patch client encryption ale nie bylo zadnej zmiany dalej wisi na veryfie , moze ktos kto sie laczy razorem powie mi jaka ma wersje ja w tej chwili mam 1.0.12

Bazyli

ja mialem ten problem kiedy w razorze ustawialem login serwera ;]
jak nie wpisalem tam nic to nie bylo problemu...
CytatQuot capita, tot sensus...

DzikiHL

Problemem jest tylko i wyłącznie rodzaj clienta jaki posiadasz. Póki nie ma go dostępnego w dziale Pliki na stronie, polecam: http://half-life.elsat.net.pl/uo/client_razor.exe
Ściągnij
Wsadź do katalogu z grą
W razorze wybierz tego właśnie clienta (nie musisz zmieniać nazwy)
Powinno się logować zawsze za 1 razem, chyba że serio veryfa padła.
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Laren

Niestety dalej bez powodzenia :) , clienta mam dokladnie takiego samego jak podales a sposob z nie wpisywaniem ip/port tez nie dziala . Moze ktos jeszcze na cos wpadnie ? :P

EDIT : jednak moj blad mialem innego klienta ten klient ktorego podales po zmianie nazwy pozwolil na uruchomienie razora :) Dzieki !

DzikiHL

100% masz nieprawidłowe ustawienia razora
Edit:

Temat na forum o mieście

Girion

Szerzycie zło z tym razorem, po co to komu.. drzwi samemu kliknać nie umiecie ? :<

DzikiHL

Girion, na cliencie 6.0.13 nie zawsze da się zalogować na serwer.
W przypadku 6.0.10 na razorze tego problemu nie ma, nie szerz moherowego berecizmu...
Temat na forum o mieście

Girion

teraz to przegiołeś... ja poprostu jestem antyfanem cry cry cry :)
Używajta se czego chceta :P

DonPedro

RAZOR JEST DOZWOLONY??  :o

*wyedytowalem znaki zapytania bo wyskoczyly dziwne emotki
" As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley. "

- GEN. George S. Patton.

DzikiHL

Tak, jest dozwolony poza paroma opcjami w nim dostępnymi
Temat na forum o mieście

AsYlum

Cytat: DonPedro w 2011 04 18, 19:57:32
RAZOR JEST DOZWOLONY?????????  :o

Jest dozwolony.

P.S. Popracuj nad formatowaniem postów, to nie GG ani czat.
<uninitialized object>