Drzwi do miasta

Zaczęty przez MojoJojo, 2011 04 19, 05:46:19

Poprzedni wątek - Następny wątek

MojoJojo

Witam

Czy kazde miasto moze sobie dorobic hmm firewalla w postaci dwoch par dwrzi?
I postawic przy nich straznika?:PNiedawno odkrylem rzecz zwana twierdza drovow czy jakos tak.
I stwierdzilem ze hmm kogos poniosla wyobraznia jak prawiczka w domu uciech ;)
A sadzac po skutecznosci takiej zapory to sadze ze inne miasta pjada ta droga rowniez wiec moze by tak dac otwieranie drzwi z hida jesli posiadamy100 wlama? Wiem ze sie chcecie bronic przed takimi jak ja ..... ale to juz jest kurde przegiecie i to zdrowe.Sztuka balansu jest to ze... maja miec szanse obie strony a nie tylko jedna dlatego nigdy nie bylo god mode na zlodziejii , a teraz w tej droviej twierdzy juz jest.... teraz zaczekamy az inne miasta pojada tym sladem?
"Daj człowiekowi rybę , a będzie najedzony jeden dzień.
Daj człowiekowi wędkę , a będzie najedzony latami.
Daj człowiekowi religię , a umrze z głodu modląc się o rybę."
Cytat: Raaban w 2013 04 09, 10:31:47
Shard LoA.
Yew + Minoc.

Karcharot

zielone do miasta? poczekać aż ktoś noca bedzie przechodził i wejsc razem z nim?
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

MojoJojo

Kachar jak usuniesz straz konna ktora odkrywa to ok , mozna tak zrobic :P

No i jak powiesz ludziom zeby chodzili tymi drzwiami a nie zeglarzem i recalami ;;d;d;
Shard LoA.
Yew + Minoc.

Karcharot

straż w nocy nie odkrywa.(w nocy tym bardziej nie miała)

wiec tez możesz żeglarzem ;>
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

MojoJojo

Hmm z ktorego miasta moge zeglarzem tam doplynac? bo chyba trzeba byc mrocznym elfem zeby mozna bylo. Straz w nocy odkrywa, coponiektora i to ze sporej odleglosci.To samo sie tyczy obrazen, jedni straznicy dzialaja na nowej koncepcji czyli nie zabijaja hitem a inni zabijaja ;)
Shard LoA.
Yew + Minoc.

MojoJojo

Jezu to nie placz tylko sie pytam , i nie skryto tylko szlachetny zlodziej ;) wiesz taki robin hood bierze innym daje sobie :)

Bo niedlugo wszyscy tak zrobia i beda jedynie szanse komus cos zajumac jak zlapiesz graczy na pvm i wtedy zabrac regi zeby padli i zebrac .... Wiec hmmmszkodliwosc takich zlodzieji to koszta dla graczy rzedu paru tysiecy a na pvm jak zacznie sie dokuczanie? wtedy bedzie placz....
Shard LoA.
Yew + Minoc.

Girion

Musisz bardziej kombinować :)
Moim zdaniem drzwi powinny być, szczególnie w miejscach tak ukrytych jak wspominasz. Ciesz się że nie trafiłeś na śmiertelne pająki albo pajęczynę z której nie wyjdziesz bo cie stunuje na 10 min. Albo pułapki magiczne ..BUAHAHAa.. 1szy raz w podmroku?:)

tibon

otwieranie drziw na hidze ze 100 wlama juz bylo walkowane
osobiscie na NIE

Ari

etam Mojo z jednej strony bardzo fajnie i trafnie niech kazde miasto zalozy sobie biometr przynajmniej w ten sposob spowoduja by zlodziej , skryto cokolwiek z tym zwiazane bylo bardziej klimatyczne czyli niegrywalne, do poprawienia czy tam skasowania  ..... rusz glowka w koncu za 4 noca ktos tam przejdzie za kims sie wkradniesz :D a za 8 takim podejsciem zapomnisz cala koncepcje zlodziejaszka :)

Snibril666

Ari, skladnia!

Co do tematu, popros jakiegos ziomka zeby Ci otworzyl! Ta gra polega na interakcji z innymi graczami ;*

Girion

no no zapytaj jakiegos drowa :) napewno ci otworzy... bebechy ;P

Thiass

Swojego czasu byl zakaz stawiania podwojnych bramek i dlatego tez zostaly one usuniete z Jhel, Dlu i kopalni Minoc?
Nie wiem jak to tam teraz wyglada i czy gdzies jeszcze taki zostaly

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]

Ari

Thiasss gdzie zostały tam zostały ale ciekawostką jest to ze nam nowe wyrosły i powstały o ile do kopalni pojedyncza bramka jest zrozumiala to na wejsciu do miast ....  :D i tak mistrzostwem Dma jest pulapka w kopalni Cove. I tutaj rodzi sie nowy pomysl i kolejny dodatek do Firewalla - rozstawmy instant pułapki ;) .

Bazyli

Cytat: Ari w 2011 04 19, 13:34:44
Thiasss gdzie zostały tam zostały ale ciekawostką jest to ze nam nowe wyrosły i powstały o ile do kopalni pojedyncza bramka jest zrozumiala to na wejsciu do miast ....  :D i tak mistrzostwem Dma jest pulapka w kopalni Cove. I tutaj rodzi sie nowy pomysl i kolejny dodatek do Firewalla - rozstawmy instant pułapki ;) .

Pulapka w Cove jak sie dowiedzialem od ekipy to "antykox" dla gornikow... i podobno losowo pojawily sie we wszystkich kopalniach (chociaz ja nigdzie poza Cove sie z nia nie spotkalem)
CytatQuot capita, tot sensus...

MojoJojo

No w kopalni cove to niedlugo BM bedzie jak kiedys w banku ;d

A co do twierdzy drovow, to Thiass powiem ci tak, masz dwie pary drzwi przez ktore musisz przejsc zeby dojsc do banku, przy kazdych jest straznik, a sa na przejsciu szerokim na 4 kratki wiec cie straznik odkrywa nawet jak przechodzisz ;) Poprostu zamurowano wejscie do miasta.

Z tymi bebechami to troche ponioslo grion, bo taka zapora jest stawiana wtedy kiedy mieszkancy nie potrafia sobie poradzic..... A jak by pruli flaki to by wogole strazy nie bylo.....
Shard LoA.
Yew + Minoc.