Drzwi do miasta

Zaczęty przez MojoJojo, 2011 04 19, 05:46:19

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ari

Antykox ? tez widzialem tylko w cove ale chyba mi nie powiesz ze ktos mogl wpasc na tak genialny pomysl i wprowadzic pulapki jako antykox dla gornikow ..... jak gram w uo nigdy chyba glupszych rzeczy nie czytalem .....  no w takie cos to az ciezko uwierzyc czy sobie wyobrazic  O_o

Bazyli

tak mi powiedzial przedstawiciel ekipy:
Cytat[19:59] <Bazyli> chlopaki ja wykryli i probowali niszczyc ale nie da rady...
[20:00] <xxx> dopieor teraz ja zauwazyliscie? :D
[20:00] <xxx> to nasz anty kox
[20:00] <xxx> nie ruszac
(...)
[20:01] <xxx> bo byla stawiana przez gma
[20:02] <Bazyli> mhm
[20:02] <Bazyli> inne kopalnie tez takie maja?
[20:02] <xxx> no
CytatQuot capita, tot sensus...

MojoJojo

w minoc, brit, i w  delucjii nie ma, a powiem ci szczerze ze raczej bym trafil na taka niespodzianke , bo zlodziejkowanie wymaga szwedania sie kratka po kratce w karzdym kierunku, ze wzgledu na wkurzonych gornikow rzucajacych fioletami :D
"Daj człowiekowi rybę , a będzie najedzony jeden dzień.
Daj człowiekowi wędkę , a będzie najedzony latami.
Daj człowiekowi religię , a umrze z głodu modląc się o rybę."
Cytat: Raaban w 2013 04 09, 10:31:47
Shard LoA.
Yew + Minoc.

Tinerot

A ja myślę że od kiedy skille złodziejskie dają skrytobójcy +100% skillcapa to pseudozłodziei narobiło się zbyt wielu. Myślę także, że należy zweryfikować możliwości złodziejskie postaci z umiejętnością Skrytobójstwo. Na przykład uniemożliwić okradanie ciał z hida. Ale to tylko luźne przemyślenia.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

DzikiHL

Popieram luźne przemyślenie Tina, jako skrytobójca :)
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Tinerot

Już pomijając, że zastanawiam się nad tym czy zmiana ta przyniosła cokolwiek dobrego. ;)
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Ari

Tinek a zobacz ile juz jest tych pseudo skryto. Nie zauwazyliscie ze ich liczba znacznie zmalała i zostali praktycznie nieliczni faktycznie grajacy i nie koniecznie bedacy secondami. Moda przeminela gdyz osoby grajace tymi postaciami w koncu dostrzegly jak to sie fajnie nimi łatwo i prosto zabija a szczególnie grabi z hida.

Dziki wiem ze przytakniesz bo z tego nie korzystasz o ile wogole masz tego skilla. ;)

Prawda jest taka ze tą klasą nie zabijesz nikogo 1 na 1 ale dla mnie możecie uklimatycznić tą klase czyniąc ja klimatycznie bezużyteczną przynajmniej będzie co pokoxac ;-)

Ps,

A wszystkiemu winien statcap pozwalajacy w chwile 2 tygodnie - miesiac max  zrobic skutecznego skryto secondo thirdo firsta ;)

ignaś

Cytat: Thiass w 2011 04 19, 13:14:08
Swojego czasu byl zakaz stawiania podwojnych bramek i dlatego tez zostaly one usuniete z Jhel, Dlu i kopalni Minoc?
Nie wiem jak to tam teraz wyglada i czy gdzies jeszcze taki zostaly
100% prawdy
Skoro podwojne bramki sa ponownie dozwolone to prosze je przywrocic w Jhelom.
NEW WORLD RECORD:
Cytat: daroganIgnaś : przygadywał kocią garnkowi

mekmar

Gofer

Najlepiej obligatoryjnie wszędzie.
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

Aruv

Temat bramek w miastach/super bezpiecznych kopalniach itd jest już od jakiegoś czasu tematem naszej dyskusji.
Więcej w najbliższym czasie.