Nekro - dotyk upiora

Zaczęty przez Spider, 2011 05 16, 13:27:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sadi666

Tank musi wystać moba, żeby skrytobójca mógł zacząć coś DPSować - wtedy taki smok pada w 30 sekund - w tym czasie zbroja się za bardzo nie rozleci :).

growin

Moja propozycja do An Lora - niech trwa 45s, ale niech będzie nie do usunięcia.
Delay rzucania czaru na 1 osobę niech wyniesie np. 5min.

edit.
[18:57] <+Ragnall> Przecież efekt ściemnienia można sobie wyłączyć

Jeśli tak jest, to moja propozycja nie ma sensu anyway:P
Cytat: Gucio w 2014 02 13, 19:37:36
"posiadanie umiejętności Anatomia oraz Taktyka uniemożliwia przemieszczanie się przy użyciu zaklęcia Recall."
Wycastowanie czaru recall i kliknięcie na zaznaczoną runę UMOŻLIWIA teleportację.

Zathaniel

Cytat: growin w 2011 05 16, 18:56:33
Moja propozycja do An Lora - niech trwa 45s, ale niech będzie nie do usunięcia.
Delay rzucania czaru na 1 osobę niech wyniesie np. 5min.

To ja chce Oszołomienie (psionika) castowane w biegu i niech też trwa 45 s i tylko raz na 5 min ;D Inne klasy też niech dostaną czar który na 45s wyklucza z jakiejkolwiek walki.
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

Sadi666

Ja proponowałem na An Lora: oprócz obecnego działania (nie pokrzywdzi to osób, które chcą i używają mimo wszystko tego czaru), dodać działanie na moby - potwór na X sekund zostaje oślepiony - nie atakuje nikogo, kto jest dalej niż X kratek od niego - chyba, że ten ktoś sam zaatakuje. Ucieczka przed takim mobem - po staremu - czyli jeśli już zaatakuje, to widzi normalnie.

mae

Nooo... taki paraliz umyslu, ktory wylaczylismy. Potwor stoi i nic nie robi, a ty stoisz obok i ssasz mane, bo to nieagresywne.

Zathaniel

An Lor - Przez 30s mob nie rzuca zaklęć obszarowych ( Mob skupia swoją uwagę na tanku "-Po co marnować manę skoro walczę z 1 osobą" )

Tak rzucam propozycjami, może któraś wejdzie.
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

Sadi666

Cytat: mae w 2011 05 16, 19:55:30
Nooo... taki paraliz umyslu, ktory wylaczylismy. Potwor stoi i nic nie robi, a ty stoisz obok i ssasz mane, bo to nieagresywne.

O tym nie pomyślałem - serio :). Nie proponowałem tego z myślą o tej sztuczce, ale dobrze, że zwróciłeś uwagę. Zrobić więc tak, jeśli się da, że jakikolwiek czar rzucony na oślepionego moba anuluje ową "ślepotę" (jakakolwiek klątwa, wysysanie many etc.).