Orb,galazka itp

Zaczęty przez Felixor, 2011 05 27, 00:05:13

Poprzedni wątek - Następny wątek

Felixor

W ostatnim czasie bylo sporo zmian odnosnie ucinania statow przy zjadaniu orba badz galazki i innych takich.
Zatem mam pytanie : teraz przy zywej galazce nie obcina nam statow ani skilli tak? A jak po zywej galazce wezmiemy orba to z kolei obcina czy nie?
I czy np taki przedmiot jak pakt krwi jak wojownik wezmie go to obcina czy nie?:P
"Nie będzie miał nigdy prawdziwych przyjaciół ten, kto nie lęka się robić sobie wrogów."
"Na imię mi "Legion", bo nas jest wielu."

sillence

Cytat: Felixor w 2011 05 27, 00:05:13
Zatem mam pytanie : teraz przy zywej galazce nie obcina nam statow ani skilli tak? A jak po zywej galazce wezmiemy orba to z kolei obcina czy nie?

Orb magii ucina umiejętności i staty osobom z szamanizmem.

Co do paktu, nie mam takiej wiedzy. :)

Sadi666

Z tego co wiem, to itemy dające poboczną szkołę magii nie ucinają niczego, jeśli się ma już skilla Magia. Natomiast jeśli go nie ma, to ucinają tak jak orb - chyba logiczne :P?

spocik

Sama galazka nie ucina.

Sadi666

Nie? To jak to, koksasz woja, staty, a potem bez kosztów uczysz się samego Szamanizmu  :o? To jak masz Szamanizm i łykasz orba, to obcina od staty i skille dopiero wtedy?

Wol

tak sadam:) jesli jestes czystym szamanem i lykasz roba ucina Ci;)

DragoN

ps. a nekro coś łykla czy to jest jedyna szkoła magii bez takiego bajeru ?
Cytat: Mekmar w 2010 11 30, 14:39:41
Cytat: Lindi w 2010 11 30, 13:19:47
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.

Wol

nekro nie polyka:) bierze na klate

kwiatek

nekro tylko się uczysz, a paktu nie łyknie chyba osoba bez magii chyba, że to zmienili

Bearg

Cytat: kwiatek w 2011 05 27, 10:11:47
nekro tylko się uczysz, a paktu nie łyknie chyba osoba bez magii chyba, że to zmienili
Jakiś czas temu chyba zmieniali, że każdej szkoły się nauczysz bez magii. Na zasadzie uczysz się samej szkoły pobocznej nie ucina statów, uczysz się magii ZAWSZE ucina staty.

Sul

Cytat: Bearg w 2011 05 27, 10:45:32
Cytat: kwiatek w 2011 05 27, 10:11:47
Jakiś czas temu chyba zmieniali, że każdej szkoły się nauczysz bez magii. Na zasadzie uczysz się samej szkoły pobocznej nie ucina statów, uczysz się magii ZAWSZE ucina staty.

Dokładnie :)

Wol

psionik chyba nie dziala tak:)

Tinerot

Psionik też nie ucina statów przecież. ;)
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Wol

ale jak sie pytalem jakis zcas temu kogos to powiedizal  ze psio nie moze dzialc samodzielnie Tinuś;)

Tinerot

Nie jest zależny od magii, nie może być spirytystą, wampirem, szamanem a od tej chwili także demonologiem (było przeoczenie). Więc w sumie da się.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?