Skrytobojca - skill: przemieszczenie

Zaczęty przez Pollack, 2011 05 31, 11:39:46

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pollack

Pytanie do obecnych i bylych skrytek. Jak widzicie ten skill? Na ile byl / jest dla was przydatny jako ten ostatni z listy? Co byscie w nim zmienili? Do czego go wykorzystujecie badz uwazacie ze sie nadaje (jesli to tajne to nie piszcie - nie chce wyciagac od was mrocznych taktyk zabijania innych graczy..:)).

DzikiHL

- Wychodzę nim z łodzi i tarasów budynków kiedy nie chce mi się męczyć "normalnie"
- W ekstremalnych sytuacjach uciekam z kręgu napastników. Przy odrobinie szczęścia wyląduję poza ekranem i momentalnie hide, stelth i mnie nie ma.
- Kiedy niosę coś bardzo ciężkiego to sobie używam licząc że podrzuci mnie bliżej celu. Czasem mnie cofa ;]
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Zyzio

Gdyby byl do uzycia w ukryciu i nie wyrzucal z niego moze bylby bardziej uzyteczny. Nie uzywam praktycznie.
***<Kap^^> kto nie gral w uo ten nie zna zycia***
KANDYDACI NA DROWA:
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,18495.msg306994.html

Rudus

do klimatu, czasem do ucieczki przed mobem/przeciwnikiem (ale czasem ta "losowosc" mnie dobija)
Ethanoll o ocllo
Cytathrabstwem jest od kurnika po brzozowy zagajnik, księstwem od sterty gnojówki po grządki z warzywami, a latyfundia od stodoły do jeziorka są dziedziną jego lordowskiej mości.(...)