Gornik a kopanie siarki - spowolnienie kopania

Zaczęty przez spocik, 2011 06 02, 19:06:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

DragoN

a mnie rozwaliło założenie tematu o tym, ze co jakiś czas traci 4-6 s !! w czasie kopania rudy !!
Cytat: Mekmar w 2010 11 30, 14:39:41
Cytat: Lindi w 2010 11 30, 13:19:47
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.

spocik

Jakbys mial makro na uzbrajanie, ktore uzbraja po 9 sekundach, tez bys plakal  ;D

Wol

ja mam rade dla ludzi ktorzy licza czas na gain jakies makra maja na uj wiec o zeby wyszli na dwor;D

i tak btw co to za przyjemnosc z gry jak za ciebie robi wszytsko euo?

Lindi

Wolan też się ciagle zastanawiam co to za gra.. to chyba oglądanie poruszających się pixeli.. film 2D z kiepska grafiką :D   [o ile w ogóle ktoś patrzy  ::)  ]
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

Sul

Bo taką mega przyjemnością jest klikać na kilof a potem na ziemię, odliczać sobie 6s czy tam ile a potem to powtarzać przez 4h, żeby nakopać sobie rudy na zbroję, o tak!

Wol

nie o to chodizlo dokladnie. tlyko o jaies maniakalne liczenie gainow, makro na ubranie butow czy na robienie kupy. wiem ze sa takie osoby ktore po prostu daja play i tyle z gry maja. newt nie wpisuja makroczekow bo bot za nich to robi

spocik

Wol spadaj trollowac gdzie indziej. Jak ide do kopalni to w konkretnym celu. Nowy system rzemiosl zmienil 'nieco' ilosc rudy potrzebnej na wykucie zbroi. Zmienil sie rowniez system kopania. Jak zaczniesz grac pvp, to zrozumiesz dlaczego jedni siedza w kopalni, a inni jumaja gornikow na inco. Nie czepiaj sie, bo nie masz do tego podstaw. Wyobraznia tutaj nie zgrzeszyles...