Zabojstwo Ksiecia Elfow

Zaczęty przez Gofer, 2005 09 17, 06:35:09

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gofer

Ksiaze ocknal sie... lecz bylo juz za pozno... wiedzial ze i tak umrze... ostatkiem sil przywiazal swa Dusze do medalionu, tylko tak mogl jeszcze sluzyc Elfom...
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

licho

a co z dalszą częścią tej historii?
nie mogę się doczekać zakończenia!
Przed lichem nie można było się uchronić, jedynym sposobem było cierpliwe znoszenie go i oczekiwanie aż odejdzie.

A Mae kasuje wiadomości bez powiadomienia użytkownika o tym że usunął, co jest bardzo niekulturalne.

Agraeld

elf zginął !! HUUURAA !! :o

Aion

nie zna mcalej sytuacji ale lekko zalatuje mi tu monodrama typu: kupa powolnym ruchem wysunalem sie z annusa by po chwili zanurzyc sie w bezkresnym odmecie muszli klozetowej :)

Fajnie by bylo gofer jakby cos to poprzedzilo :P
bo wyrwany z kontektu zabarwiony epitetm frazes moze byc problemem :P

a z wielka checia bym poczytal jakas eksplikacje tego :)
stay low move fast, kill first die last. one shot one kill not luck just skill

nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit

DonPedro

Cytat: Aion w 2011 06 28, 15:08:36
nie zna mcalej sytuacji ale lekko zalatuje mi tu monodrama typu: kupa powolnym ruchem wysunalem sie z annusa by po chwili zanurzyc sie w bezkresnym odmecie muszli klozetowej :)

Fajnie by bylo gofer jakby cos to poprzedzilo :P
bo wyrwany z kontektu zabarwiony epitetm frazes moze byc problemem :P

a z wielka checia bym poczytal jakas eksplikacje tego :)

aion, gofer pisal to 6 lat temu... moze juz nie pamietac ;) wiec to co mialo to wywolac, spokojnie mozna zakldac ze wywolalo :D
" As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley. "

- GEN. George S. Patton.

Aion

o jaaaaaaaaa
a ja to pamietam :)
nie zwrocilem na date ;)
nawet potrafie dopasowac to do tego i owego :)
tylko o co chodzi z odgrzebywaniem tego :P
stay low move fast, kill first die last. one shot one kill not luck just skill

nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit

Kap

6 lat temu ja i Norieln zlalismy NPCa w Skara Brae. jak sie okazalo - dalo sie. Bez qeusta, bez pomocy GMow, po prostu lalismy go 30 min albo lepiej;). Gofer ubral to w ladne slowa.
Każda wystarczająco zaawansowana technologia do zludzenia przypomina magię.

"...emotional states, which in their species, inevitably leads to hatred and violence... It is the genetic instinct of their species to destroy whatever they cannot understand... Violence is as natural to them as breathing"

Gucio

« dnia: 2005 09 17, 05:35:09 »

licho odkopuje stare tematy! ; /

Gofer

Wyście zlali, a elfy - fabularna straż księcia zlała poszukiwanie sprawców... nawet nie podjęli rozrzuconych po mieście fragmentów informacji. Po przebudowanie całość zniknęła. Prawie...

:)
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"