widmo i woz pytanie

Zaczęty przez Aion, 2011 07 01, 15:33:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

Aion

Pytanie do gmow. Majac 100 woza hida I stealth jest techniczna mozliwosc zrobienia bagiennego smoka hidd? Od razu mowie, ze o sile np nocnego zuka nie smoka ;) moze ciut mocniejszy . Jezeli jest to mozliwe, ma rece I nogi to mozna podczepic po prop. Bo pewnie widmowego jaszczura sie nie da :-S. Chyba nie udupi to niczego a moze bys smaczkiem.
stay low move fast, kill first die last. one shot one kill not luck just skill

nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit

Dragart

A dlaczego nie ma byc takiej mozliwosci ? Widmo to jest tylko grafika.

zethaiks

na nie jakos nie widzi mi sie widmowy smok :D

Aion

Zywol

jak się zmienił światopogląd w ekipie to jestem za. od dawien dawna były info ze widma mają być jedno strzałowe :)
"Jeśli wierny jest na prawdę wierny swemu bogowi to załatwi sobie asyl w mieście gdzie świątynia stoi lub będzie żył na wygnaniu, prześladowany."

Logika DM'a ;)

Tinerot

Oczywiście, pomyślimy o wprowadzeniu takiego moba pod tyłkiem najsilniejszego z championów. Siła widmaka: szalony ostard.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Dragart

Tylko najpierw poprawcie te championy, bo teraz ubicie takigo to tylko kwestia czasu, a nie skila / statow/ sprzetu/ znajomosci w ekipie  ;D

Aion

Cytat: Tinerot w 2011 07 01, 18:47:52
Oczywiście, pomyślimy o wprowadzeniu takiego moba pod tyłkiem najsilniejszego z championów. Siła widmaka: szalony ostard.

byloby fajnie :P

Felixor

"Nie będzie miał nigdy prawdziwych przyjaciół ten, kto nie lęka się robić sobie wrogów."
"Na imię mi "Legion", bo nas jest wielu."

Gofer

hmm karmiony jadeitami? Good Idea.
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"