Tajniki krawca

Zaczęty przez zolta, 2011 07 14, 09:50:06

Poprzedni wątek - Następny wątek

zolta

Mam pytanie
Co się stało z tajnikami krawca ?
Rozumiem że ich wystepowanie w loocie jest sporadyczne ale czy musi byc az takie ze od kilku miesiecy nikt zadnego nie widzial, a zaden krawiec nawet najbogatszy nie dysponuje jeszcze kompletem ?

IN STEEL WE TRUST

Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
[/i

Thrasos

ja dołączę pytanie i prośbę zarazem: czy nie można dołączyć jeszcze tajników ładniejszych zbroi? te które doszły są ohydne..:(

nico

fakt z tymi tajnikami to chyba trzeba poprawić.
Jak wypytywałem krawców to co 10 ma 1 tajnik a jest ich kilka rodzai.

Tajniki podobno miały być aby osoby tak szybko niezgrzybiały i przywiązywali się do fachu.
Ale obecnie to 1 na 10 znajdzie lub zdobędzie 1 z chyba 6 różnych tajników. A reszta przez kilka lat nawet nie uświadczy owych opcji ze skila, który posiada od dawna.
do innych skili widuje i na aukcji i w sklepach ale do krawca jeszcze nie widzieliśmy.

Może ustawiony drop jest w mobach których mało kto bije? albo zbyt mały % szansy?
Koniec świata przełożony z przyczyn technicznych...

growin

A mi się to podoba, w końcu ktoś będzie wyjątkowy ;)
Cytat: Gucio w 2014 02 13, 19:37:36
"posiadanie umiejętności Anatomia oraz Taktyka uniemożliwia przemieszczanie się przy użyciu zaklęcia Recall."
Wycastowanie czaru recall i kliknięcie na zaznaczoną runę UMOŻLIWIA teleportację.

Thrasos

Cytat: nico w 2011 07 14, 12:55:04
Ale obecnie to 1 na 10 znajdzie lub zdobędzie 1 z chyba 6 różnych tajników.
o jakich 6 tajnikach mówisz?
z tego co ja wiem wyszły: maska niedźwiedzia, maska jelenia i dwa rodzaje zbroi: elfia i demonia..wyszło coś jeszcze?

zolta

toga z kapturem nie jest na tajnikach ?

IN STEEL WE TRUST

Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
[/i

Bonne

GOB

nam juz z pvm 2x spadly nowe tajniki, na elfia skorzanke

fakt grafika szalu nie robi :), jak dla mnei tylko naramiennikii rekawiczki ladne ale to tylko moj gust

a tajniki ludzia maja tylko nie wiesz kogo pytac
bleeee