Krwawienie

Zaczęty przez Robinton, 2011 07 16, 14:48:22

Poprzedni wątek - Następny wątek

Hexin

sądzę, że temat wyczerpany a jedynym rozsadnym rozwiazaniem jest wylaczenie krytyków w tym czarze.
Dalsza dyskusja do niczego nie prowadzi, a jak widać jedynie przyciąga uwagę trolli.
Mrokmar wasza standardowa taktyka jest freez, placz na forum i wmawianie sobie, ze nie radzicie sobie przez jakies duchy, ktore rzekomo sprzedają koordy :) Pozdro & poćwicz :*

mekmar

Cytat: Neron w 2011 07 18, 02:48:52
owsik dm sie odezwał ;] nie proszony pasozyt, ktory robi koło odbytu ;] idz plakać na forum chaosu ze tablica pvp  klamie i daj robic balans w miare normalnym ludziom ;)

Masz do mnie jakiś problem, ale nie wiem skąd, nigdy nie będziesz ziomkiem ja wiem to. Próbujesz mnie zaatakować, ale brak ci argumentów. Zresztą pierdolić to no bo po pierwsze zniszczył bym ciebie i cała twoją klikę jednym wersem.
Także daruj, sobie obrażanie mnie bo nie zniżę się  do twojego poziomu :) z dedykacja

To w waszym stylu ja sam, was nie wiem ilu. Kto jest forumowym prawdziwym pieskiem ? Piesku to tylko dowodzi, ze masz wgląd w nasze forum i otwarcie to przyznałeś. Fajnie, że zaprosiłeś kolegę na siłę weź jeszcze Fela i Areis, Enkil już był jego też było brać. Pozdrowienia dla Dhagta.

Ari

Mekmar polecam dobrą poradnie i jeszcze jedno poćwicz ;-)

Czar jest bardzo mocny troszke faktycznie zbyt duzo hp zabiera i przy jakimkolwiek damage od woja, po corpie wojownik z duzymi nawet statami prawdopodobnie kazdymy nie jest w stanie si zaleczyc.

Troszke mnie korci ale Robek dlaczego to zauwazyliscie dopiero jak nasz Molcik zrobill tego skilla ;)

Molt

Cytat: WolAn w 2011 07 18, 11:02:30
hmm sytuacja analogiczna z jajkiem niebieskim....

WolAn ty naprawdę jesteś tak upośledzony czy tylko takiego udajesz?

- fala druida - skrypter sprawdzil czar i się okazało że dawał frezza gmowskiego zostało to naprawione

- niebieski poratal - jak cie ktoś atakuje to masz komunikat ,że jesteś roztrzęsiony i nie możesz przejść przez portal ale wystarczy potabować trochę i możesz wbiec w portal bez otrzymania takiego komunikatu co jest bugiem

MojoJojo

Cytat: WolAn w 2011 07 18, 11:56:02
a co osiagnales ty neron poza opinia idioty ktory wyzywa wszystkich? wielkie nic

Czyli to co ty teraz?

Co do mekmara , i mu podobnych? Zacznijcie grac ,i potem sie odzywajcie.

A na koniec piszcie na temat, a nie robicie bloto, bo ten z loa, a tamten z Ciechocinka.
Czar jest dobry, bo jest inny niz reszta tych zklonowanych spelli, ktore sie tylko nazwa roznia.
A podejscie ze czary nowe maja byc tylko do pvm? Nie badz dzieckiem mae, psionik mial byc tylko do pvm? ;d  Demonolog do pvm? Prosze nie popadajmy w skrajnosci, i nie robmy dwoch serwerow na jednym.
"Daj człowiekowi rybę , a będzie najedzony jeden dzień.
Daj człowiekowi wędkę , a będzie najedzony latami.
Daj człowiekowi religię , a umrze z głodu modląc się o rybę."
Cytat: Raaban w 2013 04 09, 10:31:47
Shard LoA.
Yew + Minoc.

Bazyli

Cytat: Guardian891 w 2011 07 18, 14:08:01
Ej pvpowcy wypier*alac na swoje podforum lac zale i wyzywac sie od roznych!

amen!

a co do tematu... tez uwazam ze 120 dmg jak na czar VII kregu to nieco duzo...
CytatQuot capita, tot sensus...

sillence

Cytat: Guardian891 w 2011 07 18, 14:08:01
Ej pvpowcy wypier*alac na swoje podforum lac zale i wyzywac sie od roznych!

Ależ o co chodzi, jesteśmy na swoim podwórku. :)

Robinton

Prosiłbym jakiegoś moderatora o wyczyszczenie tego tematu z zbędnych postów.

Zywol

standard na dm, 4 strony pisania o niczym a ewidentnie widać ze czar jest przegięty.
LoA jak to LoA czasem zwróci uwagę na to co jest przegięte, lecz najlepiej sprawdzać jakie skile maja na postaciach ;) zawsze co daje największe bonusy i przegięcia pojawia się masowo w ich składzie.
czekajcie aż ktoś z gmów ustali dobry dmg czaru i nie spinajcie się tak.
"Jeśli wierny jest na prawdę wierny swemu bogowi to załatwi sobie asyl w mieście gdzie świątynia stoi lub będzie żył na wygnaniu, prześladowany."

Logika DM'a ;)

AsYlum

Jak zwykle nie potraficie się powstrzymać. Temat uważam za zakończony. Sądzę, że już wystarczy tej wzajemnej agresji.
<uninitialized object>