brak połaczenia

Zaczęty przez blade, 2011 07 22, 14:36:48

Poprzedni wątek - Następny wątek

Maelui

prv nie dal odpowiedzi :)

Mnie sie bardzo podoba pomysł z koszulkami!
Zrobie kilka takich dla siebie i pokaże wam zdjęcia może ktoś jeszcze bedzie chcial ;)

Ale nie bede biegać w koszulce z napisem "Order!" :<<<<

Hexin

zamawiam kubek z napisem kox nie order, nie ucieknie :D

Maelui

z kubeczkami wiecej zabawy ale mysle ze sie da ;)

^MK

Cytat: Hexin w 2011 07 30, 23:33:26
zamawiam kubek z napisem kox nie order, nie ucieknie :D

Ja specjalnie dla Flame'owców forumowych Loa zamówię koszulkę.

"LoA agresory, do obory"

PS: Żałosne to jest Hexin. Zamiast tworzyć ekipe na dm, tworzycie wrogów i wrogie nastawienie. (mówię o forum, gra to gra).
      To wy psujecie takimi głupotami atmosferę i wku%wiacie ludzi. Ogarnij się.

Hexin

wyluzuj dzieciak, to tylko gra, po co sie od razu spinasz ;]

^MK

To nie gra, to forum.

Hexin

ale czepiasz się za rzeczy z gry mośku. Rozumiem, ze słowa order bronisz jak pies michy, ale bez przesady, nie wszystko jest atakiem w Waszą stronę. Atakiem by bylo, jakbym chcial kubeczek z napisem "orderu juz nie ma, sa tylko gildie walczace" ;*

Spider, Asyl napisal, że juz od kilku miesięcy robi do tego przymiarki, na pewno jak cos wymyśli to da znać na forum.

Maelui

różowy bananie mozesz sobie skombinowac koszulke z napisem "każdy z loa to pierdoła" ;) tak w ramach rewanżu :D

Allton

Ja chce Lui to wielki trolllolololl  :-*

AsYlum

Walkę z konfiguracją póki co uznaję za skończoną. Zobaczymy jak będą wyglądały humory i możliwości w firmie, która obecnie ofiarowała nam łącze i serwer.

W międzyczasie skończę zdobywanie wiedzy na temat ustaw i prawa dotyczącego darowizn i wtedy dam znać jakie mamy opcje.

Na chwilę obecną wygląda to tak, że przy założeniu, że zdecydujemy się na dobrowolne darowizny na rzecz utrzymania serwera i strony www/forum, to kwota wolna od podatku wynosi 4902 zł w ciągu 5 lat na osobę będącą darczyńcą. I to jest dobra wiadomość, ale jeszcze muszę się upewnić w US, że dobrze rozumiem zapisy ustawy.
<uninitialized object>

Prorokpl

Cytat: AsY!um- w 2011 08 02, 01:17:44
Walkę z konfiguracją póki co uznaję za skończoną. Zobaczymy jak będą wyglądały humory i możliwości w firmie, która obecnie ofiarowała nam łącze i serwer.

W międzyczasie skończę zdobywanie wiedzy na temat ustaw i prawa dotyczącego darowizn i wtedy dam znać jakie mamy opcje.

Na chwilę obecną wygląda to tak, że przy założeniu, że zdecydujemy się na dobrowolne darowizny na rzecz utrzymania serwera i strony www/forum, to kwota wolna od podatku wynosi 4902 zł w ciągu 5 lat na osobę będącą darczyńcą. I to jest dobra wiadomość, ale jeszcze muszę się upewnić w US, że dobrze rozumiem zapisy ustawy.

A to nie chodzi czasem, że od jednej osoby darowizna w ciągu 5 lat nie może przekroczyć tego progu? Poszukam, bo mam gdzieś z Gazety Wyborczej taką książeczkę z prawami podatkowymi.

Papa Smerf

Dokładnie tak to zapisał :D Na osobę będącą darczyńcą.
"Feel the burn of the mists. Master them. They will devour your enemies"