Parada rownosci w Cove

Zaczęty przez Bazyli, 2011 08 15, 15:06:46

Poprzedni wątek - Następny wątek

Bazyli

Cytat: Prorokpl w 2011 08 19, 13:13:53
Co proszę? Naprawdę nie widzisz że krzywdzisz biedne dzieci swoimi schorzeniami?

ja akurat jestem hetero... po prostu uwazam ze dopuki nikt nie probuje mi wetknac czegos w tylek to niech sobie ludzie robia co chca jak im to sprawia przyjemnosc. byle za obopolna zgoda.
CytatQuot capita, tot sensus...

Wol

nie kazdy gej to pederasta zbok itd. sa normalnymi ludzmi w weikszoci ubierajacymi sie normalnie i normalnie mowiacymi...

media tworza obraz taki a nie inny

Prorokpl

Jesteś hetero to nie propaguj gejostwa.

Estel

Iorweth

Bazyli

Cytat: Prorokpl w 2011 08 19, 13:56:30
Jesteś hetero to nie propaguj gejostwa.

gdzie w moim poscie widzisz propagande gejostwa? chyba ze odbierasz tak apel o przytulenie Mutka...
CytatQuot capita, tot sensus...

Senoth

Cytat: DzikiHL w 2011 08 17, 19:43:40
Maelui ale w tym nie maczał rąk ani jeden ekipant. Ci NPC to kupcy ze zmienionymi imionami a Bazyli podchwycił żart i dał go na forum

Lui chodzilo chyba o to właśnie ze brak interwencji ze strony scenarzystów jest błędem. Takie i tego typu akcje zaburzające jakiś tam poziom klimatyczny i fabularny tego serwera powinny byc zabijane w zarodku.

A co do gejów i lesbijek... jesli nigdy nie kochales i nie byles kochany nie zrozumiesz nic bo Twoj mozg myśli ze im chodzi tylko o pukaniu w kakao Ciebie i Twoje dzieci.

embe

Chyba trochę przesadzacie z tymi hasłami przewodnimi z programu "ostateczne rozwiązanie kwestii ...". Szczególnie, że wypowiadacie się w części forum otwartej dla wszystkich. Rozumiem odnoszenie się do samej inicjatywy w grze, ale taka agresja i nietolerancja są niezdrowe i niebezpieczne.
Żaden problem społeczny czy gospodarczy nie jest zbyt wielki, by źle obmyślana interwencja państwa nie mogła go pogłębić.

Lindi

"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass