Problem z koxem krawca

Zaczęty przez CS_Piter, 2011 08 29, 20:56:52

Poprzedni wątek - Następny wątek

CS_Piter

Dzisiaj postanowiłem zmienić profesję... Kupuje narzędzia krawieckie, załatwiam sobie tkaninę ze szmat bandziorów i zaczynam szycie bandan (tak jak mówi koxporadnik). Po jakimś czasie patrzę, a skill nie urósł nawet o 0,1 - za to bandan w plecaku cała masa... Coś jest nie tak?
Lajf iz brutal...

Gofer

Koksporadnik nieaktualny od pewnego czasu. Sam musisz poszukać na czym idzie gain. Przy poziomie 33 powienien być po 3-6 przedmiotach.
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

Prorokpl

CS_Piter

robiłem worki, potem plecaki i nic...
Lajf iz brutal...

growin

Może skillcap? Albo zablokowałeś niechcący umiejętność?:P
Cytat: Gucio w 2014 02 13, 19:37:36
"posiadanie umiejętności Anatomia oraz Taktyka uniemożliwia przemieszczanie się przy użyciu zaklęcia Recall."
Wycastowanie czaru recall i kliknięcie na zaznaczoną runę UMOŻLIWIA teleportację.

Agraeld

proponuje z tym na irc uderzyć
małą podp. przerzuć się na skóry i rób to co wychodzi =]

CS_Piter

Skillcap mam wolny (akurat 77%), a umiejętności zablokowanej nie mam.
Lajf iz brutal...

Bonne

CS_Piter

Przybory niespotykane z tytana
Lajf iz brutal...

Spider

Albo masz jakiegoś buga, albo czegoś nie zauważyłeś.
Może patrzysz tylko na wyciągnięte skille, a zapomniałeś o jakimś, który jest na liście wszystkich skilli?
Poza tym jeśli postać jest młoda, to nie od razu dostępne jest pełne 800 skillcapa.

Edit: Inne skille normalnie ci rosną?

Havv0c

Spider, już od baaaardzo dawna, jeszcze za czasów Daltara, 800 skillcapa jest od momentu założenia postaci ;)
Never Give Up.

CS_Piter

sprawdzałem teraz walkę pięściami i wszystko rośnie dobrze - już nie wiem co jest z tym krawcem...
Lajf iz brutal...

Bonne

próbowałeś na plecakach?

emil

krawca robilem z 2 tygodnie temu i pamietam poczatki to byly pojemniki, kolczany, pozniej buty wkoncu nieutwardzane chyba czapki.
Wszystko to mozna samemu sprawdzic:) Jezeli na kilka prob ci cos nie wyjdzie to znaczy ze da rade sie na tym przedmiocie uczyc.

CS_Piter

już wszystko gra. dzieki za pomoc
Lajf iz brutal...