Cis, a kox drwala.

Zaczęty przez mart, 2011 09 07, 17:21:12

Poprzedni wątek - Następny wątek

mart

Dawniej próg w koxie drwala 80-90% robiło się ścinając cis. Obecnie cisu nie ma a robienie tego na cyprysie jest katorgą... Stąd pytanie, drwal ma tak ciężko lecieć, czy przy usuwaniu cisu, zmiana w progach została przeoczona?
Najstarszym i najsilniejszym uczuciem znanym ludzkości jest strach, a najstarszym i najsilniejszym rodzajem strachu jest strach przed nieznanym.

Duck

Cis nie zostal usuniety, nadal mozna go znalezc i scinac.
There is no God but Allah, and Mohammed is his messenger.

*click*

Darogan

Na bagnach jest cyprys.
Cis znajdziesz pod Yew , są to wielkie drzewa "yew" ale nie te które rosną w mieście, bo te dają ohii

Pozdrawiam

mart

No słyszałem właśnie ze drzewa yew, ale myślałem ze wszystkie zostały zastąpione ohii. Wielkie dzięki Darogan. Temat do zamknięcia.
Najstarszym i najsilniejszym uczuciem znanym ludzkości jest strach, a najstarszym i najsilniejszym rodzajem strachu jest strach przed nieznanym.

Zathaniel

Cytat: Darogan w 2011 09 07, 17:37:59
Na bagnach jest cyprys.
Cis znajdziesz pod Yew , są to wielkie drzewa "yew" ale nie te które rosną w mieście, bo te dają ohii

Pozdrawiam

Jak daleko od Yew trzeba odejść by z Cisów ścinać Cis? Tydzień temu sprawdzałem te na wschód od Yew. Leciało samo ohii.
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

Darogan

Informacji nie zweryfikowałem sam, więc nie wiem gdzie dokładnie jest. Jednak owe info mam od Asyl'a bezpośrednio :

CytatAsyl
2011-05-09 18:12:31
a cis nie jest bugiem :D
2011-05-09 18:12:36
dalej od miasta normalnie wycinasz cisy

Papa Smerf

Pod Papuą jest cała masa zagajników cyprysowych gdzie drwal leci jak dziki. Sprawdzałem sam dość niedawno.
"Feel the burn of the mists. Master them. They will devour your enemies"

cug

Mowa o cisie nie cyprysie.

Papa Smerf

Ja piszę o cyprysie bo na tym da się spokojnie dobić z 80 do 100 w chwilę moment.
"Feel the burn of the mists. Master them. They will devour your enemies"

mart

Cytat: Darogan w 2011 09 07, 17:37:59
Na bagnach jest cyprys.

Złaziłem chyba cały las wokół Yew... wszystkie drzewa dają ohii

AsYlum

Zakładam, że na zaznaczonym obszarze będzie ohii, poza nim Yew Tree da cis.
<uninitialized object>

skorzak

Bardziej byłbym za przywróceniem Yew tree jako cisu nawet na terenie Yew, a w ramach bonusu dostawić zagajnik ohii w Yew... z 15 krzaczków obok siebie.
,,<Lilianna> ale ja cie juz nie lubie" <- i nawzajem wszystkiego najlepszego :*
mae (gm dm 26.10.2011):
"Przeciez to tylko fabula, ktora latwo mozesz olac, skorzak. Nikt ci niczego nie zabiera, nie kaze niczego pla

Zathaniel

Cytat: skorzak w 2011 09 19, 13:18:54
Bardziej byłbym za przywróceniem Yew tree jako cisu nawet na terenie Yew, a w ramach bonusu dostawić zagajnik ohii w Yew... z 15 krzaczków obok siebie.

Chcesz zamienić ponad 40 drzewek z ohii na marne 15? Żeby łatwiej dokoxać 100? A co potem?
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

mart

Skoro Cis da się ścinać niech zostanie jak jest...