Wampiryzm a pvm

Zaczęty przez Havv0c, 2011 09 01, 21:57:30

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sadi666

Ja zapytam z ciekawości z kolei: czy wampir może podczas walki (war mode) normalnie pić krew tak samo jak człowiek jeść cokolwiek? Jeśli nie - imho bug. Plus jaką pulę krwi ma wamp na 100% skilla i ile zużywa jedno .lecz. Przyda mi się to do dalszej obserwacji dyskusji. Dziękuję.

Prorokpl

Cytat: Sadi666 w 2011 09 03, 13:03:28
Ja zapytam z ciekawości z kolei: czy wampir może podczas walki (war mode) normalnie pić krew tak samo jak człowiek jeść cokolwiek? Jeśli nie - imho bug. Plus jaką pulę krwi ma wamp na 100% skilla i ile zużywa jedno .lecz. Przyda mi się to do dalszej obserwacji dyskusji. Dziękuję.

Na 100% ma się pulę krwi równą 100. U mnie przy 85% .lecz zabiera 6 puli krwi. Można pić krew będąc w walce (ofc przerywa leczenie)

Havv0c

Czy mam rozumieć Twoje zdanie Mae w tym temacie jako oficjalne zdanie ekipy, że wampir mag nie dostanie demonologii ani że nie ma szans na zmiany w czarach, bo jest "dobry i wystarczający w takiej postaci jakiej jest i nie potrzeba mu zmian"?
Never Give Up.

MojoJojo

o pvm wamp bm pytaj izyde , on powie jak zabic pogromce solo ;)
"Daj człowiekowi rybę , a będzie najedzony jeden dzień.
Daj człowiekowi wędkę , a będzie najedzony latami.
Daj człowiekowi religię , a umrze z głodu modląc się o rybę."
Cytat: Raaban w 2013 04 09, 10:31:47
Shard LoA.
Yew + Minoc.

Sadi666

A jak Izyda ma na Ircu :D?

Maelui

Thiass

Tyle ze tankowanie wampirem a uzywanie jego zaklec do pvm to sa 2 rozne sprawy  :)

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]

dawiss

Wydaje mi sie, ze problem nie lezy w slabosci wampiryzmu w pvm, ale w sile psionika i demo, obie klasy wyraznie odstaja od pozostalych.

Molt

dawiss piszesz ze demonolog pod katem pvm odstaje tak od innych ? Wyjasnij mi co miales na mysli bo odkad zrobilem demonologa to nie widze tego op w stosunku do innych klas a wrecz przeciwnie zdziwilem sie ze jest duzo slabszy niz jak opisuja go tak na forum . Wiec jak mozesz to opisz mi to.

GOB

demonolog nie jest wcale taki szalowy

na PRO sssanie many i tym zostawia pozostale klasy daleko w tyle

ma czar nei zbierajacy agro(szaman, nekro,psonik tez takie maja)

ma... duzo demonow do przywolania ktore sa beznadzieje i to raczej smaczek

ma....   krwotok co jest na pvp fajny i na tym sie konczy

szalu nie ma
bleeee

dawiss

Przewaga tych 2 klas wynika z ulomnosci pvm na dm, wyssaj mane i zabij. Samo to, ze te klasy robia to lepiej od pozostalych juz daje duza przewage. Demony sa slabd, ale sa wsrod nich tez chyba najlepsze summony na DM.

GOB

nablesowana szyszka sprawdza sie lepiej jak jakikolwiek przywolaniec demonologa

lisek psionika zjada kazdego przywolanca demonologa

moze taki plus ze ciezko je mobkom odwolac

edit : fakt demonolog ma fajnego NIE czarujacego przywolanca, sprawdza sie na dps

ale temat o wampirze... to... wampir procz belsa i prota to nie ma nic fajnego

nie wiem jak w prkatyce sprawdza sie zywiolak krwi
bleeee

zethaiks

Kaleb masz demona ze tak mowisz ? testowalismy z sinthia nie raz w cove - 2 z ostatnich demonologow zjadaja nawet nablesowana szyszke jak szmatke do czyszczenia butow. nawet jak nie blesowalem demona swojego. Wiec bajki prosze pisac gdzie indziej na ten temat. A co do lisa - szyszka czy co kolwiek zje lisa ? nawet zywiolak zwykly go odwoluje :)
szyszka po 20s odwolala lisa
2 proba - ta sama szyszka 30s odwolala drugiego lisa :)
3 proba - zywiolak powietrza - odwolal lisa ;)
przywolancow demonologa nie da sie odwolac i taki nabasy i baleronik zjada szyszke jak chce :) nawet nablesowana ;) gdzie czasmi sinthia nawet ja leczyla :P

Sadi666

Cytat: zethaiks w 2011 09 13, 04:25:41
przywolancow demonologa nie da sie odwolac i taki nabasy i baleronik zjada szyszke jak chce :) nawet nablesowana ;) gdzie czasmi sinthia nawet ja leczyla :P

Potwierdzam, widziałem ;).

Felixor

Co do lisa gadalem o tym odwolywaniu z Tinem :> wedlug niego jest ok :/
"Nie będzie miał nigdy prawdziwych przyjaciół ten, kto nie lęka się robić sobie wrogów."
"Na imię mi "Legion", bo nas jest wielu."