Wampiryzm a pvm

Zaczęty przez Havv0c, 2011 09 01, 21:57:30

Poprzedni wątek - Następny wątek

Raaban

Wszystko co czaruje odwołuje liska w chwileczke ;]

mae

Gdybym na dzis dzien mial zapomniec szamana, wrzucilbym w jego miejsce psionika. Myslalem nawet o tym ostatnio, ale troche zal mi oswajania, bo wiem, ze powrot do tego skilla bylby niezwykle ciezki.

zethaiks

a czemu nie demo ? przeciez jest taki przegiety wedlug ludzi :D

dawiss

Nie mozna mowic, ze jest przegiety, ale jest w top2, tak jak pisalem. Lepsze ssanie many to potega na pvm. Psionik ustawiajac lisa z tylu dzieki zmniejszonym kosztom zaklec i dlugim i silnym klatwom zostawia nawet demo w tyle. Z wiekszym opetaniem, wyssaniem i porzadnymi summonami.

Molt

dawiss mowisz ze demo jest w top 2 skilli miales ten skill? ja osobiscie mam i zastanawiam sie nad skasowaniem go i zrobieniem nekro spowrotem bo demonolog to jedna wielka pomylka skill drogi w cholere a bonusy ma tak gowniane ze szok nekro na jego tle prezentuje sie duzo lepiej. A niech mi ktos powie ze demonolog bazuje na przywolancach to go wysmieje bo moj dem z magerki jest duzo mocniejszy od najsilniejszego demona demonologa.

Thiass

Przypomne tylko ze 90% ludzi pisalo ze jest przegiety i na pvp wymiata wszystko. Potem nastapila salwa "udupic!" i "vesper broni bo uzywa!"
Wiec jak jest tak naprawde? ???

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]

GOB

naprawde to jest pvp na forum :)

udupic to co ma przeciwnik, nie wazne jakie jest ale jak udupia to bedzie na pewno lepiej xD

ps. fakt wierny byl przegiety zaraz po wejsciu :), ja zgrzybilem wiernego jeszzce przed zmianami bo wiedzialem ze udupia bo jest przesadzony (bugogenny jak to okreslil jakis gm)
bleeee