Wampir i jego prot

Zaczęty przez Havv0c, 2011 10 16, 23:54:57

Poprzedni wątek - Następny wątek

AbelarD

to jest tak zwany ping pong jak z kobietą podczas kłótni. ktoś gra berkiem to będzie uważał ze jest za słaby , ktoś gra magiem uważa że mag za słaby itd. to koło na dm nigdy sie nie zamknie;]

DzikiHL

Ciekawe bo ja uważam, że skryto jest zajefajny, nie wymaga ulepszenia ani trochę :)
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

AbelarD

masz za to buziaczka dziki :*

Wol

ciekawe jakby sie gralo gmem;]

Ari

Klasy nocne behemot ma za duzo plusow w jednej klasie co z tego ze czesc ich maja inne klasy jak on ma wszystkie te plusy w jednej klasie.

Berek jest dobry na magow ale to jednya tez klasa dajaca rade w walce z magami natomiast berka doslownie wgniata behemot wra z wiernym czy nawet najwiekszym nieporozumieniem tego szardu pure puszką ;-) a nawet i lucznik berka lekko poirytuje majac magola z +10 minimum ;)

Wampiry wg mnie sa ok nie sa nie do zabicia ani nie sa przegiete. Czerpia korzyscy z nocnej przemiany ale nie jakies kosmiczne jak w przypadku behemota.

Gorgian zajmij sie bółkami a nie ocena tutaj kto ile ma lat zapewne lepiej ci to wychodzi ;)

Wol

cry cry cry cry. pocwicz

Ropuch

Ja mam do was jedną, bardzo ważną prośbę.

Czy moglibyście, do jasnej cholery, korzystać ze środków interpunkcji? Ciężko jest zrozumieć sens tekstu, pisanego ciągiem, bez jakichkolwiek przecinków, bądź kropek. Pomijam fakt, że walicie byki. To się każdemu może zdarzyć, szczególnie gdy piszecie pod wpływem bardzo silnych emocji, związanych z balansem pvp/pvm.

Bez obrazy panowie, wszystkich was kocham braterską, dm`kową miłością, ale na litość boską. Ari, ciężko mi było zrozumieć, co napisałeś, bo nie postawiłeś, ANI JEDNEGO przecinka. Uwierz mi, niełatwo interpretuje się wpis, napisany w ten sposób.

Twierdzisz, że pure puszka to nieporuzmienie. Dla mnie wprowadzenie klasy "Wierny" to nieporozumienie. W moim skromnym mniemaniu, była to zbyt radykalna zmiana. Osobiście, wolałbym by poprawiono pure puszkę, i dodano kilka bonusów, unikając tworzenia nowej klasy, która wywraca wszystko do góry nogami.

PS:

BUŁKI a nie BÓŁKI. WRrr
<saxas> teraz na pvp liczy sie mag
<saxas> na dm nie ma lepszych i gorszych graczy pvp
<saxas> sa bardziej i mniej skoxani

Tinerot

Bez projektu wiernego nie byłoby w ogóle czegoś takiego jak PP. PP to był etap przejściowy spowodowany tym, że nie mogłem dać 100% gwarancji licho, że napiszę mu nową klasę (czas). Licho zdecydował, że wprowadzimy półśrodek, a skill napisze się później. I tak powstał wierny (made by Sul). W momencie odejścia od projektu "Wierny" usunąłbym PP w ogóle.

A jak już się wypowiadam, to dla mnie osobiście mogłeś Miki po prostu zgłosić buga a ja bym go poprawił. Po co Ci temat do ff skoro to jawne przeoczenie jest z tym protem.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Havv0c

Tinek, nie wiedziałem czy to bug, czy zamierzona lecz nieopisana zmiana, dlatego wolałem w dziale do tego stworzonym po prsotu zapytać, niż zgłaszać buga, którego nie byłem pewny ;) To raz, a dwa, że stawiam krate browara, że czy tutaj czy w bugach, flejm powstałby taki sam, więc dział nie ma do tego nic do rzeczy ;)

A teraz: Tin! Czy skoro jawnie uświadomiłeś mi i innym, że zagubiony AR u wampa to bug, możemy liczyć na jego naprawienie? ;)
Już tak żeby teraz niepotrzebnie nie tworzyć osobnego tematu w bugach

Z góry dziękuję :*
Never Give Up.

Ari

Podzial PP i wierny to ciekawy i fajy pomysl dzieki ktoremu wielu graczy wciaz sie bawi i wciaz gra ... cos innego dla wojownika rozmaitosc. Takich zmian powinno byc jak najwiecej. Kwestia dopracowania PP nic wiecej. Gdyby nie bylo wiernego ktory jest  inny i ciekawy sam pewnie bym nie gral. 

Ropuszek wiem ze pisze jak pisze uwierz mi pisownia nie jest mi do niczego potrzebna i jestem totalnym czlowiekiem dyskateką w tej kwesti ;) a pozatym niestety nie mam czasu i nawet mi sie nie chce wklejac txt w jakies wordy tylko po to by lepiej wygladal.

Guardian

Cytat: Ari w 2011 10 18, 15:43:09
Podzial PP i wierny to ciekawy i fajy pomysl dzieki ktoremu wielu graczy wciaz sie bawi i wciaz gra ... cos innego dla wojownika rozmaitosc. Takich zmian powinno byc jak najwiecej. Kwestia dopracowania PP nic wiecej. Gdyby nie bylo wiernego ktory jest  inny i ciekawy sam pewnie bym nie gral. 

Ropuszek wiem ze pisze jak pisze uwierz mi pisownia nie jest mi do niczego potrzebna i jestem totalnym czlowiekiem dyskateką w tej kwesti ;) a pozatym niestety nie mam czasu i nawet mi sie nie chce wklejac txt w jakies wordy tylko po to by lepiej wygladal.

Ale kropki i przecinki moglbys sie nauczyc stawiac.... To juz nie dysleksja tylko lenistwo, partactwo, brak poszanowania czytajacego, albo debilizm. Sam sobie wybierz

Ropuch

Ogólnie, odbiegliśmy od tematu, to co miało być problemem, okazało się bugiem. :P

Proponuje zamknąć :]

Havv0c

Ja również proponuję zamknąć, i z cierpliwością czekać na poprawę buga ;)
Never Give Up.

AbelarD

ja proponuje wyciągnąć czarny rewolwer przyłożyć do skroni i jebbB!

Ropuch

albo:

Kup sobie sznur, zawieś na żyrandol, odkreć od gazu kurki, zamknij balkon. Siemanko. A gdyby to nie wyszło, poderżnij sobie gardło tępą łyżką
                                                                            tede