Obecne ar

Zaczęty przez Thiass, 2010 07 27, 10:11:48

Poprzedni wątek - Następny wątek

spocik

Cytat: lpd w 2010 07 27, 21:13:35
Lepiej by bylo gdyby jakosc przedmiotow byla nizsza niz Mistrzowska przy gm skilla.

Przeciw monopolowi. Przeciw. Mistrzowska to tylko nagroda za szycie/kucie na sytym zarciu, 100 skilla i najlepszych dostepnych narzedziach.

BeLikeBird

Cytat: Sul w 2010 07 27, 10:55:24
To ja jednak proponuję poeksperymentować z magikami przy szyciu demonich. 52 to nie jest maksymalny ar :)

Tak samo nie ma się co martwić, że unikalnej jakości utwardzana dorówna demonowi, albo zbliży się do niego bardzo blisko.

Czy udało się komuś uzyskać więcej niż 52 AR w demoniej zbroji ?

Robinton

BeLikeBird

A w jaki sposób ?

Robinton

a bo ja wiem, może to kwestia jakichś ciuszków?

Thiass

wydaje mi sie ze to akurat +1 ar na karczku ale reki sobie nie dam obciac  :)

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]

Spider

Karczek każdy daje tyle samo. Demon doskonałej jakości + karczek = 52, a wspaniałej jakości 53 ar.

Thiass

No ale to ktoras konktetna czesc daje +1 wiecej

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]

BeLikeBird

Ja mam wszystkie demony wspaniałej jakości i dają 52AR.

Spider

Mi się wydaje, że ar też mają jakieś niewidoczne wartości po przecinku, bo jak zakładam karczek ognisty na gołą postać, to dodaje 2 ar, a jak założę do pełnego demona (demon wsp. bez karczka 50 ar), to dodaje 3 i robi się 53. Może jest jakaś różnica w demonach szytych na magolu < 10 i > 10? Bo dopisek wsp. jakości dają chyba magiki od +6 czy +8.

Przeglądałem właśnie demony z banku i wszystkie wsp. jakości BEZ karczka dają mi 50, a dosk. jakości BEZ karczka dają mi 49.