Zmiennoksztaltnosc/Wilkolak

Zaczęty przez Gorgian, 2011 12 26, 15:18:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

Antheramis

Hexin. Prawda jest taka że walcząc z płytą masz taką samą sytuację jak z likiem (też Cię pogoni i szybciej się leczy). To że z magiem lik/behemot radzi sobie lepiej to na + dla balansu bo wojownicy już byli klasą wymierającą.

Dla przykładu powiem Ci że wierny z tarczą i dobrym macrem na zmianę broni składa 2 liki bez większych problemów. Cyba że tamte dadzą radę szybko uciec i mają pomarańczowe mikstury.
Cytat: Robintonpod żadnym pozorem nie ruszać nic! bo zepsujecie coś co jest fajne

Hexin

wol, wnioskuje po tym co widzę w ciałach. Miałem okazję zajrzeć do 5-6 i tylko w ciałach thiassa bywały magiki i tak jak mowię, tylko jeden. Nie o tym temat, ale mniejsza i tak nic z niego konkretnego nie wyjdzie ;)

Anth - różnica jest taka, ze lik macha 1,5x szybciej, ma hida do ucieczki i o niebo lepszą trafialność.

Pewnie gdyby więcej osób grało z loa, to bym przerobił się na lika, ale skoro nikt nie gra to po co mi to?;o

Thiass

Hexin ni mozliwe bo ja od wakacji smigam na 1 komplecie  :)
Poprostu magikow nie nosi nikt jak wychodzi sie np 3 vs 5

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]

Wol

lepsza trafialnosc ciekawe hexin jak liczy sie od bazowej;D::DD:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D

skoxaj hida;]

Antheramis

Woj i mag tez mogą mieć hida. Widmaków jest sporo wydaje mi się że każda kipa ma tamra a tylko z lenistwa nie chce im się skoczyć oswoić,  a trwa to 5-10 minut.
Cytat: Robintonpod żadnym pozorem nie ruszać nic! bo zepsujecie coś co jest fajne

Raaban

Nie wiem po co wypowiadają się w takich tematach osoby którą pvp widzieli z filmików LoA albo Robintona :o
Coś trzeba z tym zrobić, bo przeciez dojdzie do sytuacji że pvp będzie 2 vs2 max. Ludzie nie grają co za tym idzie nie ma pk. A takie przegięcia typu Beh/lik nie pomagają nic a nic temu stanowi rzeczy ;<
Zabrać im te 2 pola :F

LooZak

Hmmmm no tak, pozostalo jeszcze tylko zarucic likom, ze sa faworyzowani przez ekipe. :D

Ja pitole, no juz takich bzdur na temat zmienno dawno nie czytalem. W skillu od daaaawna sie nic nie zmienilo, dano 2 polowke. Wszystko bylo swego czasu, czyli b. dawno temu testowane, dmg, jak i otrzymywane obrazenia. Rozmawialem z Tinkiem na temat szybkosci leczenia, jest takie samo jak u woja.

Jesli chcecie zarzucac cos skillowi zmienno, najpierw zrobcie testy, a potem z konstruktywnymi argumentami wroccie do tego tematu. Najsmieszniejsze, ze swego czasu nawet osoby nie zwiazane z tym skillem, narzekaly, ze jest on o wiele slabszy niz pozostale.

Na marginesie, wszelkie profity z serii darmowy widmak, zarcie za free itd. sa raczej nie na miejscu. Sa one uzyteczne, ale w sposob inny niz by sie to wam wydawalo.

GOB

to wez wyskocz likiem na wiernego z truta bronia do uma i tarcza,

nie schowasz sie bo masz ciagle trute
nie zregenerujesz stamy bo masz trute
musisz ciagle uciekac bo walisz w niego takie cepy ze on sika ze smiechu
na leczenie zuzywasz stamine, podobnie jak na ucieczke
po 3 min takiego ganiania sie lik widzi szary swiat bo skonczy mu sie stamina

tak mam wiernego, mam tez beha

nie cche twierdzic ze zmienno jest jakas uposledzona klasa bo z tego postu tak moze wynikac, behem sie fajnie bije magow, leczenie pro, sam regen 5 hp/stamy co 4 sec, leczenie 40 hp co 40 sec(z magolem do zmienno wiecej)

magowie nie maja lekko z takim zwlaszcze ze ma duzo hp i widmaka za free
bleeee

Hexin

gob, ale nie bierzesz najwazniejszego pod uwagę - mass pvp. To tak jakby mowic, ze lucznik jest przegięty, bo nie jestes w stanie go zabic 1 na 1, bo ciagle ucieka 0_0. Czemu za kazdym razem trzeba to ludziom tłumaczyc? Zrozumcie, ze mass trzyma się zupełnie innych zasad niż sparingi z kumplami 6/5. Już nie mówię o zmienno, ale ogólnie, pojmijcie to w końcu.

Allton

Thiass nie wkręcaj już takich bajek ze np 'Jestem elo fajny biegam na 1 komplecie od 1999 magiki ubieram zawsze jak są równe składy ' Bo to jest wielki kit;d Przypomnę  Ci akcje jak laliście się z nami was 4 na nasza 3 i jak padłeś to niestety żadnego magika na sobie nie miałeś tylko  bron do uma ...A najbardziej rozśmieszył  mnie fakt ze u was biegają w stafie za grubo ponad milion możne się nie znam i kamienne zbroje podrożały;<

Gorgian

ogolnie mi szkoda ludzi co mowia oj bo ja mialem magiki to juz mnie nie zabijesz
Dajcie magom normalna medytacje w demonie i szybkosc konia na Poliformi i bede szczesliwy
przy grabieniu nie bede sie meczyl ze ktos mi tabuje zwierzaka tylko sobie *** skoxam sobie Hida jak polowa Magow
i trzeba bedzie miec musowo w ekipie 2 wykrywaczy
to ze Vesper broni sie ze lik nie jest przegiety ze mamy 1 lika z 90str i nosi magole to mnie nie obchodzi gralem Behem przez jakis czas i wywnioskowalem duzo i nie przekonacie mnie ze jest do dupy bo tanszej klasy jak lik i Berserk nie ma

Allton

Skoxaj sobie wampa w takim razie i będziesz zmiął prędkość konia na poliformi nie widzę przeciwwskazań ...

Maelui

Ja widze. Jak Gorgian padnie to zażąda udupienia wampa ;)

p/s Polimorfia nie poliformia -_-'

GOB

hexin to czemu sam nie zrobisz lika skoro jest taki przegiety...

ja zrobilem zmienno po raz drugi, raz mialem na firscie teraz na thirdzie i jakos nie czuje sie jakos porazajaco przekoxany bo gowniany nekro co nawet 6/6/6 nie ma i zadnago skila na 100, malo ktory nawet na 90 wrzuca mi jeden dotyk upiora to ja nie wiem gdzie mam uciekac, z dziennej przemiany to mi zostaje z 15 hp po jednym czarze i jestem goly ze staminy, ze o trucie w dotyku nie wspomne
bleeee

KAroln

GOB jesli jestes lamusem to tak jest. A jesli wykoxanego lika czy tam
beha posiada gracz ktory potrafi go wykorzystac w 100% jest do zabicia
bardzo, bardzo ciezki. 1 vs 1 mozna dac rade jesli zastosuje sie odpowiednia taktyke, tyle,
ze mozna dac rade nie znaczy ze lik nie ma szans bo szanse sa rowne. W mass pvp
kilka takich osobnikow po prostu kosi. Sumujac wszystkie plusy i jeden minus jakim
jest gra w nocy bez pvp wychodzi mega klasa. Nie zrobie behemota choc bardzo bym chcial
tylko dlatego ze troche nie pasuje to do mojej postaci i nie mam ochoty koxac.
pozdro.
<Fel> wyjebane mam w ten shard ;]
Ranking DM ->Najbardziej aktywni (Najdłuzszy czas online):Felixor Aigelo