Nowe rasy

Zaczęty przez Parias, 2012 01 21, 14:46:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Lindi

Medalion to dla mnie mechanika :P A jak kto sobie tłumaczy przemianę to zupełnie inna sprawa.
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

Sadi666

Ponawiam pytanie: co z Cieniami?

Death Freak

Cytat: Sadi666 w 2012 01 25, 10:29:24
Ponawiam pytanie: co z Cieniami?
IMHO liczy się jako podrasa.
"Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"

Rudus

Cytat: yacu w 2012 01 22, 16:01:54
Każdy może zachowywać się po swojemu, przeciągać grzbiet, syczeć, prychać, mruczeć, wylizywać łapy, czy merdać ogonem  :D

Tak ale przejecie cech kocich przez czlowieka to oznaka wlasnie tej "przypadlosci" ktora powoduje rowniez zmiane w wielkiego kota :] To dziala w 2 strony, bo dzieki temu Kot wie jak otwierac drzwi i pamieta swoich przyjaciol i nie zachowuje sie jak dzikie zwierze.
Cos za cos :p
Ethanoll o ocllo
Cytathrabstwem jest od kurnika po brzozowy zagajnik, księstwem od sterty gnojówki po grządki z warzywami, a latyfundia od stodoły do jeziorka są dziedziną jego lordowskiej mości.(...)

yacu

Cytat: Rudus w 2012 01 25, 11:37:23
Tak ale przejecie cech kocich przez czlowieka to oznaka wlasnie tej "przypadlosci" ktora powoduje rowniez zmiane w wielkiego kota :] To dziala w 2 strony, bo dzieki temu Kot wie jak otwierac drzwi i pamieta swoich przyjaciol i nie zachowuje sie jak dzikie zwierze.
Cos za cos :p

Oj, bo zaraz mnie przekonasz, że jednak popełniliście pomyłkę rezygnując z tej rasy.

Lindi

"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

Dusiek

Kintaro to taki troche kotoludź :d

Rudus

Po prostu sa rozne formy odegrania tego.
Jestem pewien ze spolecznosc kotolakow sie nie obrazi za brak rasy :P
Ethanoll o ocllo
Cytathrabstwem jest od kurnika po brzozowy zagajnik, księstwem od sterty gnojówki po grządki z warzywami, a latyfundia od stodoły do jeziorka są dziedziną jego lordowskiej mości.(...)