Zapytanie odnosnie Nekromanty

Zaczęty przez ubee, 2012 01 25, 22:44:05

Poprzedni wątek - Następny wątek

ubee

Chcialbym wiedziec czy daje cos Nekromancie posiadanie skilu zatruwanie chodzi mi o jego zastosowanie do czarow ?

Zywol

ubee koxa necro :D
z tego co pamiętam [odszukaj sobie newsa ze zmianami w necro, a nie spamujesz ciągle tematami] to plaga i czary które zadają dmg od truty maja bonus.
"Jeśli wierny jest na prawdę wierny swemu bogowi to załatwi sobie asyl w mieście gdzie świątynia stoi lub będzie żył na wygnaniu, prześladowany."

Logika DM'a ;)

growin

A mi się wydaje, że poison dla nekro to zły pomysł.
Teraz jakaś lipa jest z tą plagą ;>
Cytat: Gucio w 2014 02 13, 19:37:36
"posiadanie umiejętności Anatomia oraz Taktyka uniemożliwia przemieszczanie się przy użyciu zaklęcia Recall."
Wycastowanie czaru recall i kliknięcie na zaznaczoną runę UMOŻLIWIA teleportację.

ubee

Cytat: Zywol w 2012 01 25, 23:29:35
ubee koxa necro :D
z tego co pamiętam [odszukaj sobie newsa ze zmianami w necro, a nie spamujesz ciągle tematami] to plaga i czary które zadają dmg od truty maja bonus.
Zignoruj mnie nie nie musisz czytac ! Pozdrawiam

mwojok88

Pytalem wielu necrusow i zatruwanie juz nic nie daje

Ropuch

Jeden mi mówił, że mając zatruwanie enervare truje. A bez zatruwania, nie truje.
<saxas> teraz na pvp liczy sie mag
<saxas> na dm nie ma lepszych i gorszych graczy pvp
<saxas> sa bardziej i mniej skoxani

Wojto

Zatruwanie na 100% dodaje trute do Dotyku i Plagi.

Rey

Daje, daje, ale nie tyle co kiedys, jak pamietna plaga Mekmara, na turnieju w cove.
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"

growin

Ktoś mi mówił, że zatruwanie dodaje dmg od truty, kosztem dmg od plagi.
Czyli zamiast stałego, dużego dmg, masz spory dmg od truty, który da się wyleczyć miksturą + czarem.
Jeśli jest tak jak słyszałem, to po prostu trucie nie ma sensu.
Cytat: Gucio w 2014 02 13, 19:37:36
"posiadanie umiejętności Anatomia oraz Taktyka uniemożliwia przemieszczanie się przy użyciu zaklęcia Recall."
Wycastowanie czaru recall i kliknięcie na zaznaczoną runę UMOŻLIWIA teleportację.

Rey

Ale ale na pvm sie przydaje z tego co mi sie obilo o uszy, mob chyba sie nie przerzucal przy jakims truciu. To u nekrusa?
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"

pavvo

Cytat: Ostatnio wprowadzone
Czary nekromanty - poprawki:

Zdradzieckie ciało, Unicestwienie, Dotyk Upiora - jeżeli rzucający posiada zatruwanie obrażenia z czaru są o krąg niższe ale dodatkowo wchodzi trucizna uzależniona od spirytyzmu, mądrości i zatruwania.

Trucizna w Dotyku Upiora nie powoduje przerzucenia się potwora.

ubee

Dziękuję wszystkim za wypowiedzi :)

Aiwass

a ja ci ube powiem ze nie warto miec trucia do nekro bo tak naprawde nic nie daje... a zapycha skillcap. Gdyby nie sentyment do tego skilla, czas i kasa poswiecona na kox juz dawno bym go wywalil...

ubee

Szkoda ze robi sie nowe klasy magowskie a zapomina sie o starych :)

Zywol

a co mamy nowego ?:D
czekam wiec na newsa!
"Jeśli wierny jest na prawdę wierny swemu bogowi to załatwi sobie asyl w mieście gdzie świątynia stoi lub będzie żył na wygnaniu, prześladowany."

Logika DM'a ;)