Zmiany w traperstwie

Zaczęty przez dave, 2012 02 11, 15:31:19

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gorgian

Szkoda tylko ze to idzie w strone Maga bo gram Bardzo Bardzo dlugo magiem i zastanawiam sie czy jest ses dalej ta klasa grac
bo berkowi nie zablokuja regeneracji na 3 min jak uzyje .um traperstwo
wiernemu nie zablokuja specow jak uzyja .um traperstwo

Robinton dobrze napisal jak by byl to wiekszy Online 150+ zmiana Ok ale teraz jak online nie przekracza 60 online
pogram troche jeszcze z ta zmiana w trapie ale mysle ze w 80% kupie grzybki bo nie przyda sie juz z taka iloscia graczy

Tin miejmy nadzieje ze przejzysz i cofniesz ta zmiane

a przez lochy nie da sie tropic Ludzi i calego swiata w 3 min nie przeskanowalem no chyba ze w 8 magow

Spider

Ciężko wiernemu blokować coś po trapie, skoro trapy mieć nie może.

zolta

Cytat: Gorgian w 2012 02 12, 15:18:51
bo berkowi nie zablokuja regeneracji na 3 min jak uzyje .um traperstwo
wiernemu nie zablokuja specow jak uzyja .um traperstwo

trafiłem tu chyba na błąd logiczny, albo czegoś nie wiem o tej zmianie, nie, nie mam traperki na magu, ale chyba nikt nie zablokował na 3 minuty możliwości użycia księgi czarów po użyciu .um traperstwo, tylko ograniczył skorzystanie z .um traperstwo po użyciu kilku, z kilnukastu ( jak nie kilkudziesieciu ) czarow dostepnych dla maga i podklas magicznych...

Czytając wypowiedzi zaczynam sie zastanawiacjak ja do tej pory gralem magiem, skoro nie mialem traperki, a to wynika skill niezbedny do grania ta klasa...

IN STEEL WE TRUST

Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
[/i

zethaiks

raczej niezbedny nie do grania magiem - tylko do grania pvp bo online mamy takieeeeee duze ze wszedzie kogos sie spotyka.

zolta

zethaiks ja rozumiem ze ciezko wam biegać i szukać fragów, ale może też ( zresztą jak zawsze) czas pokaże że i dotakiej zmiany można się dostosować.

Zablokowane zostało coś co było wcześniejszym niedopatrzeniem, i chyba to lepsze niż ograniczenie kratek skanowania traperstwem .....

IN STEEL WE TRUST

Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
[/i

growin

Takie gadanie.

Na MW na pk nikt nie ma trapy, baa, jest kraina no-pvp, online jest podobne, a PVP praktycznie cały dzień.
Idziesz w miejsce, gdzie zawsze się lejecie i czekasz, tak trudno?
Cytat: Gucio w 2014 02 13, 19:37:36
"posiadanie umiejętności Anatomia oraz Taktyka uniemożliwia przemieszczanie się przy użyciu zaklęcia Recall."
Wycastowanie czaru recall i kliknięcie na zaznaczoną runę UMOŻLIWIA teleportację.

zethaiks

growin nie porownuj innego serwera ktory sie opiera tylko na pvp . tam masz wszystkich ktorzy gaja pvp wiec calkiem inna sytuacja.

growin

No to o co chodzi? Chcesz tłuc tych, co nie grają pvp i po to Ci trapa?:P
Cytat: Gucio w 2014 02 13, 19:37:36
"posiadanie umiejętności Anatomia oraz Taktyka uniemożliwia przemieszczanie się przy użyciu zaklęcia Recall."
Wycastowanie czaru recall i kliknięcie na zaznaczoną runę UMOŻLIWIA teleportację.

Pollack

To moze zrobmy od razu taka mape w defaulcie ze jak sie postac loguje to od razu ja widac na takim wewnetrznym UOAM, takie czerwone kropeczki robiace "pik! pik!"?:) Zeby juz nigdy nie trzeba bylo nikomu nikogo szukac?:)

Za wygodnie bylo i sie wam w dupach poprzewracalo. Mialem trape, bede mial, mialem tez na magu i z magiem z trapka tez biegalem jako sily szybkiego reagowania. Tak samo jak i drutem z trapa, co obskoczyl 3/4 mapy, a jak znalazl to sciagal zielonym ekipe. I bylo to wszystko po prostu za fajne.

DzikiHL

Może kiedyś wróci mój pomysł starej komendy .online ;] jak jeszcze trochę się udupi zethaiksa ;]
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Ger

Zmiana super, moze troche ukroci aktualny system counter-strike na dm
Niektorych glownym zajeciem po pracy jest walniecie 20 recali i zabicie kogos:) <-- tu pozdrowienia wiadomo dla kogo:)
Super zmiana, jescze tylko czekam na nie mozliwosc tropienia przez lochy

Tak, mam trapke

Robinton

I tak chcesz być graczem pvp i czuć się bezpiecznie? Chyba coś ci się pomyliło.

Raaban

Dodaj również że masz berka jak każdy, i do tego na maga wychodzisz w samych ciuszkach albo jak Thiass w czarnej exp :D
Tak wyglądają zmiany na DM właśnie ;<

Gorgian

Cytat: Ger w 2012 02 12, 17:09:22
Zmiana super, moze troche ukroci aktualny system counter-strike na dm
Niektorych glownym zajeciem po pracy jest walniecie 20 recali i zabicie kogos:) <-- tu pozdrowienia wiadomo dla kogo:)
Super zmiana, jescze tylko czekam na nie mozliwosc tropienia przez lochy

Tak, mam trapke

przeciez nie da sie tropic przez lochy dawno zablokowane albo wiecie jak wykorzystac buga

Thiass

Cytatalbo jak Thiass w czarnej exp :D

Lodowej... Zeby bylo smieszniej z 8x bojowki i berka a i tak mnie nie zabiliscie  :o
Spoko juz dokoxalem i biegam jak nalezy w magolach...

To tak w ramach off topu pro order ktory niszczy wszystko i pada bo lubi szary swiat  :o

EDIT: Mialem prawdy nie mowic ale powiem! Placza osoby ktore ciagle padaja na pvp i jedynym sposobem zeby sie dowartosciowac jest zlapanie goscia na koxie gdzie cel jest najlepiej na klatwie i z tona moobow na klacie.. Fakt pvp jak cholera  ;) Ja bym to nazwal "nie moge go zabic wiec dojade go w plecki i bede sie lepiej czul przez reszte dnia"

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]