Zmiany w traperstwie

Zaczęty przez dave, 2012 02 11, 15:31:19

Poprzedni wątek - Następny wątek

Robinton

dopisujesz sobie historie, po prostu jest to wypłakana zmiana przez osoby, które chcą mieć safe kox (patrz kto zaczął tamten temat - yew :P)

Silver

Thiass idz ty z tego pvp i pograj se w pasjansa bo berka udu... znaczy osłabią ;<
lika juz osłabili ;p

Thiass

Oczywiscie ze jest to zmiana wyplakana i nie musiala wchodzic.
Tyle ze tak naprawde wiele ona jak dla mnie nie zmienia...

Obskoczenie magiem z recalem sosari dookola + dungeonow zjadalo jakies 5 min
Obiegniecie tego samego wojem to 20-25min

Jak ktos koxa w fire czy innej jaskini to siedzi tak kolo godziny wiec dla chcacego nic trudnego  :)
Wiadomo przycielo sie cos co bylo wygodne i zastapiono to sposobem mniej wygodnym, ale nie jest to takie tragiczne zeby odrazu grzybic trape  ;)

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]

sillence

ja bym sie cieszyl ze przycieli tylko 3 min a nie wiecej... dobry gracz sobie poradzi, placzki beda narzekac.

Robinton

"Obskoczenie magiem z recalem sosari dookola + dungeonow zjadalo jakies 5 min"

bo świat się składa z 5 dungeonów, w których się da tropić przez poziomy ;)

Gorgian

juz znalazlem buga w tym calym gownie na mostach vesper sa bramy przez ktore jak przejdziesz nie masz nikogo z graczy na trapie

Thiass

Z trapa jest jakis bug i czasem nie lapie wogole graczy.
Z tym ze to samo mialem wlazac do podmroku, nie przechodzac wczesniej przez vesp

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]

Tinerot

Poprawiłem to Thiass.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

mekmar

Na moje dziwna zmiana  recale kosztują czyli płacimy za szybsze przemieszczanie się. Również jak poprzednicy nie widzę sensu trzymać trapy magiem bo w sumie głownie przemieszczamy się recalami, wiec mamy ja zablokowaną, jedynie była by przydatna podczas już trwających pogoni ale to i tak lepiej tropić wojem bo magiem trzeba łapać w paral.

Teraz berkiem i likiem najbardziej opłaca się mieć trapę, bo maja "darmową" staminę. Poszukają znajdą czarny/niebieski  i wjeżdża ekipa.  Mało tego teraz tropiąc magiem nawet pieszo, nie ściągniesz ludzi bo już nie będziesz mógł wznowić tropienia.
Czyli mamy maga:
1.Albo jest mobilny
2.Albo tropi
Mamy woja:
1. nie jest mobilny tropi
2 Nie jest mobilny nie tropi

^_^

Zmiana elegancka i słuszna. Pewnie kiedyś gdy naprawione będzie tropienie przez ściany lochów zostanie cofnięta. Wcześniej spokojnie PvM nie można było iść bo pod koniec zawsze jakiś nalot był z nieba. I muszę przyznać rację Thiassowi - głównie pr0 orderowców co to w innych okolicznościach sobie nie radzili.
Mekmar jeśli lik i berek są tacy op proszę bardzo - zrób sobie taką klasę postaci. Odkąd pamiętam zawsze narzekałeś jaki to lik jest przegięty - bo zawsze od nich padałeś. Pewnie dalej tak jest skoro dalej płaczesz na wilki.

Ger

Robek, tu nie chodzi o safe kox, tylko o delikatne uspokojenie zapedow gorgiana, ktory po piekarni nic, tylko slini sie na zabicie kogos na koxie:) przypominam tylko ze to nie server csa, a ultimy:)
Glabie tropienie od dawien dawna jest przez sciany i to nie jest wykorzystywanie zadnego buga. Bedac w destard tropisz wampy z wind chyba, bedac w trolowni tropisz orki z despise, wykorzystuje buga?
Raaban, jak koxam sobie i standardowo ktos wroci z roboty okolo 11 i na sile szuka fraga na koxie, i jestem w bagnie, smieciach czy czym innym i wroce tylko do banku zalozyc 2h, to sie dziwisz ze tak wyglada pk?
Tlumaczylem ci ostatnio na gg dlaczego bylem w takim stuffie, na normalne pk tylko exp demon nakladam

to tyle off topa

super zmiana, czekam na pojscie dalej i brak mozliwosci tropienia przez dungeony

ubee

Cytat: Ger w 2012 02 13, 06:45:07
Robek, tu nie chodzi o safe kox, tylko o delikatne uspokojenie zapedow gorgiana, ktory po piekarni nic, tylko slini sie na zabicie kogos na koxie:) przypominam tylko ze to nie server csa, a ultimy:)
Glabie tropienie od dawien dawna jest przez sciany i to nie jest wykorzystywanie zadnego buga. Bedac w destard tropisz wampy z wind chyba, bedac w trolowni tropisz orki z despise, wykorzystuje buga?
Raaban, jak koxam sobie i standardowo ktos wroci z roboty okolo 11 i na sile szuka fraga na koxie, i jestem w bagnie, smieciach czy czym innym i wroce tylko do banku zalozyc 2h, to sie dziwisz ze tak wyglada pk?
Tlumaczylem ci ostatnio na gg dlaczego bylem w takim stuffie, na normalne pk tylko exp demon nakladam

to tyle off topa

super zmiana, czekam na pojscie dalej i brak mozliwosci tropienia przez dungeony
ZAPOMNIAŁ WÓŁ JAK CIELEŃCIEM BYŁ !!!!!!!!!

Badalaman

Dobra zmiana.
Traperstwo nawet biegajac wojem pozwalalo szybko przeszukiwac spory kawalek terenu, to co mogl robic traper z recallem bylo juz zdecydowanie za szybkie.

Biegajac trzeba pomyslec gdzie sie wybrac, recallujac mozna obskoczyc istotne miejsca na calej mapie blyskawicznie.

P.S. Wg niektorych traperstwo z mozliwoscia tropienia tuz po recalu to najwazniejszy po magi skill maga ;)
Kwiczycie jakby wam uwalono dmg z czarow pryznajmniej z 20% :P

Vorster

Pisze jaki gracz z trapka.
Ja na piechote obskakuje sam wiekszosc mapy i nie mam z tym problemu a magowi juz zle jak nie zrobi calej mapy w kilka sec.?;o))))))) Zaprawde klasa maga jest nie grywalna juz. :D

Bardzo dobra zmiana.

Jeszcze zeby ktos wywalil ta posrana strzalke ktora jest najwieksza pomylka tego skila bylo by bosko.

Tinerot

Duckowi się szczałka podobała to dał. ;) W sumie zabawne, bo to spore dopakowanie jest. A nikt nie płakał wtedy.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?