Przyszłość DM

Zaczęty przez Sakubh, 2012 04 30, 22:16:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Spider

No jest nie do zabicia, bo nawet do nich nie podchodzi ;D Paraliż po precascie to 100 % zgon (nie licząc eosów i mega farta w postaci regeneracji tuż przed / po paraliżu).

Raaban

Jak wszystko zresujesz nie padniesz. Nie ma bata, testowane ;]
Cytat: Nimrod w 2014 01 19, 17:19:09
Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)

Spider

A jak woj w maga nie trafi, to ten ustoi i 6 berków. Szansa na machnięcie się jest chyba większa niż na res, więc...

Raaban

No możemy się tak licytować. Ale prawda jest taka że berek to młot na maga. I nawet w 1 vs 1 ciezko jest wygrać, no ale ja tam sie nie znam wiec nie bede wchodził w dyskusje.
Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)

Thiass

A jak mowilem ze nastepna klasa ktora zrobimy po liku bedzie przegieta to nikt mi nie wierzyl  :o

Raaban... BM to nie mag wiec ni gadaj  ;)

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]

Raaban

Ale nie napisalem nigdzie o BMie :O
Akurat BM ma sie bardzo ale to bardzo dobrze wobec berka. Ale widze jak grają magowie teraz.
I nie wszczynaj tego samego tematu że macie nową klasę i znowu jest przegięta. Bo to nie o to w tym chodzi i nikt tego nie zarzuca. To są tylko stwierdzenia faktów. Berek był ok, a teraz jest jeszcze bardziej ok poprzez dodanie lepszego leczenia(nie psującego się nigdy leczenia). I tyle po co już znowu tyrać że skoxaliscie i przegięte ?;x

Thiass

Raaban akurat leczenie w kombowaniu przez 2 magow to chyba nie ma nic do rzeczy  :)
O leczenie to sie moga pluc wojownicy ze im sie berek 10s szybciej regeni
Magowie albo klase walczaca zabijaja na kombo albo jej nie zabijaja  :)

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]

el

Lik był przegięty, dzisiaj berek przegięty, a ja się ciesze, że mam wampira przynajmniej kiedy noc się kończy mogę dalej swobodnie pisać pracę magisterską :P

Sakubh

Jak jesteś dobry w pvp zyskujesz na sprzęcie, ale itak musisz swoje wydać na różne duperele, a jak jesteś słaby to co chwile kupujesz stuff i to napędza wszystko. Czy jesteś dobry czy nie itak musisz kupić, regi , butle , konie itp. PvM to prawie czysty zysk.
Gracze dla serwera czy serwer dla graczy?

Ger

Zamiast plakac jak to fe i be to sie lognijcie, wyjdzcie na pvp

aktualnie jest gong, jest dobra zabawa ale niestety tylko miedzy 2 frakcjami i 2/2 lub 3/3
Hexin, Ari, Robek i cala reszta, logajcie i wylazcie PK a server wstanie do online 60 momentalnie

pamietajcie ze online nakreca online

BeLikeBird

Nie będę grał PVP, bo potem będziecie PKowali przy byle okazji  ::)

Raaban

Żalisz sie czy co? nikt ci nie każe o_0

BeLikeBird

Kolega Ger marudzi, że mało osób walczy PVP, a ja mu tłumaczę jeden z powodów takiego stanu rzeczy.

dawiss

Podobnie jak BeLikeBird uważam, za słaby obecny system pk/pvp i karania za to. Grałeś pvp 5 lat temu - jesteś graczem pvp, można Cię pkować. Najchętniej widziałbym ujednolicenie systemu pk solo - zawsze klimat. Pvp masowe bez klimatu, pvp między gildiami bez klimatu. Brak oznaczeń graczy jako pvp/rpg/pvm etc.

Spider

1. I kto by tego pilnował?
2. Czy naprawdę myślisz, że to zachęciłoby do pvp? Mi osobiście nie robi zbyt dużej różnicy, że na pvm wpadnie mi ekipa i padnę po 3 minutach wymuszonego klimacenia. Odstrasza sam fakt, że później nie ma już bezpiecznej rozgrywki, a nie to, że zabijają cię bez klimatu.