Zmiany w traperstwie

Zaczęty przez dave, 2012 02 11, 15:31:19

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jackob

Ahahahaahah!!

Sakub , twój mag jest chyba bez nogi i oka :D !!!!!!

Dobrze się uśmiałem i z tego co napisałeś i z Twojego refleksu,  a najbardziej z maga bez nogi  8)

P.S. Sakub widze , że rozumiesz. Twój mag jest Boski :D

Sakubh

Widzę, że niektórzy bardzo spięci więc coś na rozluźnienie :D

http://kwejk.pl/obrazek/1014432/1322310739.html

Gracze dla serwera czy serwer dla graczy?

Gorgian

Chcialbym odswierzyc temat co do trapy.
po ostatniej tej zmianie czuje ze teraz trapa jest bezuzyteczna nadaje sie tylko poto zeby wycinac wiecej skorek z mobow no i robic trofea ktore nic nie daja bo sa bezcene
Trapa dzialala dobrze byl jakis dreszczyk emocji dla tych co sobie koxali w lesie lochach i dla graczy szukajacych fraga byla jakas zabawa teraz mnie osobiscie nawet niechce sie logowac bo nie mam po co.
Ktos napisal ze mozna tropic przez Lochy graczy z tego co wiem dawno to zablokowali chyba ze ktos zna jakiegos buga zeby to obejsc
chcialbym aby cofnieto zmiane z trapa albo zmniejszenie delaya na jakies 30sek/1min bo naprawde mamy spora mape i duzo lochow gdzie mozna koxac
i jeszcze by mozna bylo zmniejszyc zasieg trapy

Raaban

Popieram Gorgiana w 100%.
Zmiana wyszła bokiem wszystkim. Są bezpieczne kox place, jest muminowo.
Zmiencie to bo jest żal :(
Cytat: Nimrod w 2014 01 19, 17:19:09
Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)

Jackob

Zawsze możesz chodzić piechotą lub szmuglerem, jaki problem? Nie znasz mapy ? nie moja sprawa.

mam traperstwo i jakoś mnie to nie boli.

P.s. Dreszczyk emocji był jak wpadła 1 - 3 osoby, ale jak wpadało po Ciebie 7 , to emocji nie było. Woj nie ma szans ucieczki w takiej sytuacji.

P.S. osobiście mam to w głębokim poważaniu, ale ewidentnie widać , że brakuje wam łatwych fragów i uprzykszania innym gry, a to bawi tylko magów z trapą z kolegami na mapie  ;)

Raaban

Znajdz sobie kolegów. Niech wpadną ci pomóc.
Cytat: Nimrod w 2014 01 19, 17:19:09
Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)

growin

Cytat: Gorgian w 2012 06 05, 09:28:43
trofea ktore nic nie daja bo sa bezcene

To chyba dobrze, jak są bezcenne?
Cytat: Gucio w 2014 02 13, 19:37:36
"posiadanie umiejętności Anatomia oraz Taktyka uniemożliwia przemieszczanie się przy użyciu zaklęcia Recall."
Wycastowanie czaru recall i kliknięcie na zaznaczoną runę UMOŻLIWIA teleportację.

HurDur

Cytat: Gorgian w 2012 06 05, 09:28:43
Chcialbym odswierzyc temat co do trapy.

Ja bym na twoim miejscu jak już odświeżył. Takie wiesz, torche bolące to co piszesz. Minimum poprawnej polsczyzny to chyba jednak było wymagane przy podaniu na ten shard...

Cytatpo ostatniej tej zmianie czuje ze teraz trapa jest bezuzyteczna nadaje sie tylko poto zeby wycinac wiecej skorek z mobow no i robic trofea ktore nic nie daja bo sa bezcene
Dziwne, ja widzę masę użyteczności dla trapki. Nie muszę biec pół lochu żeby sprawdzić czy jest mobek który mnie interesuje. Mogę upewnić się że żaden przygodny pk nie biega po moim kox place. Mógłbym wymieniać ci całymi godzinami ale wiemy oboje że sprowadzi się to do jednego - jesteś magiem i nie umiesz żyć bez recalli.

CytatTrapa dzialala dobrze byl jakis dreszczyk emocji dla tych co sobie koxali w lesie lochach i dla graczy szukajacych fraga byla jakas zabawa teraz mnie osobiscie nawet niechce sie logowac bo nie mam po co.
I gwarantuje ci, dalej działa tak samo. Dalej możesz wytropić osobę na mapie, a przebiegnięcie z Skara do Vesper to kwestia 10 minutek.

CytatKtos napisal ze mozna tropic przez Lochy graczy z tego co wiem dawno to zablokowali chyba ze ktos zna jakiegos buga zeby to obejsc
Jak byś przeczytał drugi post w tym temacie... no ale tak, wymagamy za wiele, co?
Cytatchcialbym aby cofnieto zmiane z tra
pa albo zmniejszenie delaya na jakies 30sek/1min bo naprawde mamy spora mape i duzo lochow gdzie mozna koxac
i jeszcze by mozna bylo zmniejszyc zasieg trapy

A ja chce lasery w oczach, mieć stalową skórę, super siłę i w ogóle być niezniszczalny. A tak serio, masz jakiś sensowny argument poza tym że "ja jestem magiem i nie umiem sobie poradzić bez recalla"? Bo to zwykły płacz. Biegnąc przez las co chwile wyłapuje kogoś na trapie. Jeśli chcesz grać na DM tylko po to, żeby skakać po lochach i szukać fragów, to zdecydowanie zmartwie cię, musisz ruszyć zadek pieszo/szmuglerami. Na szczęście sam stwierdziłeś że nie chce ci się logować, więc... SAYONARA! Szukacze łatwych fragów nigdy nie byli mile widziani na DM ;)

Nilius

Mnie się zmiana w traperstwie podoba. Przestałem spotykać nawiedzonych magów, którzy potrafili gonić za moją postacią przez całą mapę teleportując się kilka razy podczas pościgu starając się wyprzedzać moje ruchy.

Jak gram na DM kilka lat to dopiero niedawno zacząłem spotykać takich upartych graczy  ;D W dodatku są to postacie, których w ogóle nie było, gdy jeszcze bawiłem się pvp, a atakują mnie właśnie za to, że moja postać biła się kiedyś pvp po stronie orderu.

BeLikeBird

Cytat: Nilius w 2012 06 05, 20:19:45
W dodatku są to postacie, których w ogóle nie było, gdy jeszcze bawiłem się pvp, a atakują mnie właśnie za to, że moja postać biła się kiedyś pvp po stronie orderu.

Łał.... całkowicie rozwiałeś mi wątpliwości, czy warto chwilowo pobawić się w PVP.
NIE WARTO

spocik

Warto, ale oddzielna postacia.

A jak nie chce sie koxac, to nie pograsz :]

Mozna tez z maina zrobic bardzo dobra postac pvp (silna, majaca szanse), a dla zabawy grac secondem/i/lub thirdem. Ja tak zrobilem i nigdy nie zalowalem.

Tinerot

Mało dałeś się ludziom we znaki. Gracze są zaślepieni do takiego stopnia, że klepią wszystkie postaci wroga do fourtha włącznie. A nie każdy jest Ragnallem, żeby tylko Ekipa znała imię jego postaci. W dodatku nawet Ragnall w końcu poległ i się wydał. No, ale na to my już nic nie poradzimy.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Jackob

Tin , ludziom brakuje fragow, male online i takie historie mają miejsca...

Cytat: Raaban w 2012 06 05, 11:25:26
Znajdz sobie kolegów. Niech wpadną ci pomóc.

Raban, znam ludzi co 5 razy zmieniali frakcje , ja tego nie lubie, z szacunkiem dla wszystkich.

p.s. kim byś nie grał, kogo byś na mapie nie miał, wojem w omówionej przeze mnie sytuacji, nie spierdolisz i już.

Jestem wierny 1 postaci i smieje się z ludzi, którzy grając w uo , nie potrafią albo się bić albo spierdalać. Dzielą grę na 3 : pk pvm i noob.

Zyzio

Ale fragowanym nie brakuje fragow a ich jest wiecej niz fragujacych. Zmiana dobra, Gorgian jak nie masz na czerwone poty to ci pozycze  8)
***<Kap^^> kto nie gral w uo ten nie zna zycia***
KANDYDACI NA DROWA:
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,18495.msg306994.html

Gorgian

zyzio mam w pytke zbysia czerwonych ale nie poto mam mozliwosc szybkiego przemieszczania sie recalem za ktorego PLACE to jeszcze uwalaja traperstwo Magowi bo komu innemu
zmniejszyc delay o polowe i dac jakis licznik czy cokolwiek aby wiadomo bylo za ile mozna by ludzi tropic bo 3 min to przesada