Zmiany w traperstwie

Zaczęty przez dave, 2012 02 11, 15:31:19

Poprzedni wątek - Następny wątek

sillence

no rzeczywiscie, 3 minuty to cala wiecznosc... Wez mnie nie rozsmieszaj. :D

Gorgian

dla mnie cala wiecznosc

Raaban

Problem tworzą ludzie którym zdarzało się padać od wytropienia Gorgiana (akurat gor tropienie fragów do perfekcji opanował :))

Trapa kosztuje 100 skila. Żeby szybko recalować i tropić są potrzebne koszty, których wojownik nie ma.
Recal+ zużycie księgi run. Wam się wydaje że tak pstryk i o przetropione all.
I to jest żenująca prawda. Strasznie nie lubię gdy ktoś chce mieć bezpieczną grę. Drażni mnie to bo to jest MMO w którym interakcje z graczami powinny być wszędzie. A typy samotników są żałosne.

Zmiana była całkowicie z czapy. Wypłakali ją ludzie dla których skill traperstwo u magów był śmiertelny(tak tak wojowie)
Jeszcze bym zrozumiał jakby zmniejszyć zasięg trapy. Ale żeby jakieś z czapki wzięte delaye? Ta zmiana to uważam że najgorsza zmiana od kiedy tu gram. (pomijam nawet 2 pola u lika)

Koksajcie swoje postacie do 100/100/100 bez stresu. Przecież DM to Dolina Muminów.
Cytat: Nimrod w 2014 01 19, 17:19:09
Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)

sillence

woj rowniez wydaje jesli chce sie szybciej przemieszczac. Na szmuglerow i zeglarzy. Poza tym zuzywa czerwone jesli biegnie, to tez sa koszta.

Raaban

A mag jak biegnie to wcale ich nie zużywa.
Jak chcesz porozmawiać o kosztach to załóż temat i tam cię w nim spunktuje do 0. W porównaniu kosztów maga do woja.
Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)

Gorgian

silence zapomniales ze teraz na dm 90% wojow to Berkowie z trapa wiec jakie oni czerwone pija:>???

sillence

Nie zapomnialem. Ale z obecnych osob grajacych PvP berkiem, trape ma bodajze Lothed i Ja ?
Gorgian, wydaje mi sie ze glownie " placzesz " na to dlatego, ze takie skakanie to bylo jedyne twoje zajecie w uo, so... :)

Raaban:
Zakladajac postac i wybierajac sobie granie magiem, zapewne byles swiadomy ze koszta jego utrzymania sa o wiele wieksze niz koszta woja, so... ;)

Gorgian

Silence a co innego Mam robic skoro Koxanie postaci mnie nie kreci i nigdy mnie nie krecilo ja zaczynalem pvp magiem mialem 4/2/2 jak ty po drabinie na dywan wlaziles jesli chcesz porownywac koszy Woj vs Mag nawet nie zaczynaj bo dam ci taki maly przyklad ale to moze tylko obliczyc Skrypter a ty mozesz sie tylko domyslec ze woj to tania klasa
podlicz sobie ile kosztuje bron 2h i ile zadasz na DMG zanim ci sie rozpadnie teraz wez czar Maga ktory najczesciej uzywa sie go w pvp w tym przypadku mysle ze to jest Corp albo Mind i postrzelaj sobie tyle samo dmg co zadales bronia pozniej podlicz koszt broni a koszt ziol

sillence

ja zaczynalem pvp z 5/5 ale to nie ma wiekszego znaczenia bo nie o tym jest mowa...

Chcesz pvp ? masz gong, mozesz biegac, raaban tez skarzy sie na trape, a jakos biega.

Nie masz z kim isc pod gong? znajdz sobie kolegow do biegania, proste. :)

GOB

a ja ciagle nie kumem po co ciagniecie temat, Tin napisal w drugim poscie ze jak wymysli co zrobic zeby nie dalo sie przez lochy tropic to zmiana moze zostanie cofnieta, to o co te wyzywania sie kto jest lepszy czy tam kto ma wiecej kolegow
bleeee

growin

CytatRecal+ zużycie księgi run.

Nie no Raaban, z tymi kosztami to zaszalałeś :D
Cytat: Gucio w 2014 02 13, 19:37:36
"posiadanie umiejętności Anatomia oraz Taktyka uniemożliwia przemieszczanie się przy użyciu zaklęcia Recall."
Wycastowanie czaru recall i kliknięcie na zaznaczoną runę UMOŻLIWIA teleportację.

Raaban

no dla ciebie moze smieszne, ale to są dalej koszta.

HurDur

Przestań płaczku padać, to przestanie to dla ciebie być kosztem.

W ogóle nie kumam po co wałkujemy temat. Dwóch niezbyt rozganietych graczy szukających fragów płacze na forum że trudniej im się szuka fragów. Jak żałosnym i tempym trzeba być by podnosić taki temat w momencie gdy mamy gong...

Raaban

Ale żal że tacy idioci zabierają głos w ogóle.
Znów vesperski smród.

HurDur

Uwaga, może cię zaskoczę (patrząc na twoje maksymalnie spowolnione procesy myślowe, na pewno) ale nie gram PvP. Naucz się że na tym serwerze jest masa ludzi, którzy z takimi beznadziejnymi przypakami braku używania mózgu nie chce mieć nic wspólnego. Więc co mówiłeś płaczku? Jesteś głupi czy ślepy? A może obie rzeczy naraz?