BM - jaka podklasa magiczna?

Zaczęty przez Sadi666, 2012 07 12, 16:21:32

Poprzedni wątek - Następny wątek

Papa Smerf

Cytat: GOB w 2012 07 18, 18:29:03
a nikt nie wspomnial o czystym BMie, bez podklasu, zmiesci medyte i resa i bandarz :).

Bandaż.
"Feel the burn of the mists. Master them. They will devour your enemies"

Raaban

Cytat: Raynar w 2012 07 19, 00:32:29
BM to wogole slaba klasa ani to woj ani mag ktory ma tylko fajna toge ze szkoly magii i bron jako rekwizyt. Sa inne klasy lepsze na PVM i PVP. Bylby moze ok gdyby nie zajmowal tyle slotow takto szkoda marnowac na BM czasu  ;).

Eeeee  :o
Chyba nie widziałeś dobrego bma w akcji na PvM :)
Do pvp mógłby być lepszy w sumie jest wytrzymały i to jego największy plusior, ale ja twierdze że ogólnie bm daje rade.
Ta bron jako rekwizyt ma ssanie many (30) + ogłuszenie. Co jest mega super. Bo daje wiele możliwości.

Co do postu spota. Też miałem takiego Bma z bandażem. I wszystko to racja co napisałeś, ale pod takiego BMa robi się już inny bulid to raz. Dwa że wszystkie te kwestie które poruszyłeś to już jest kwestia ogrania. BMem z bandażem opłaca się bić smoki duże, imienne demony itp. Bo nie zużywasz tyle rega na leczenie:)
Dla porównania podam że na zabicie dużego smoka idzie mi na oko 250 regów na in mani. Czasem przy dobijaniu mixy many 2-4, i sporo czerwonych. Wychodzi zatem DUZO taniej jeżeli się odejmie regi.
No i dodam że tamtym bmem z bandażem zabijałem tyle samo co  bmem ze szkołą ;)
Cytat: Nimrod w 2014 01 19, 17:19:09
Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)