Problem z lokacją startową - Trinsic

Zaczęty przez DJcarlo23, 2012 10 15, 18:51:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

DJcarlo23

Więc mam mały problem z zaczeciem gry mianowicie gdy zacząłem grę niefortunnie wybrałem początkowe miasto przejęte przez demony a jak łatwo się domyślić na początku gry raczej z demonem nie mam szans.
Nie zdążyłem się nawet ruszyć a jeden z demonów mnie zabił.
I teraz mam trudną sytuacje ponieważ jestem kowalem a po śmierci straciłem całe wyposażenie i złoto.Problem polega na tym że gra nie dopuszcza wywalenia postaci i stworzenia nowej.
Jak mogę wybrnąć z tej sytuacji?
Czy może jedynym sposobem jest czekanie ten tydzień aż bende mógł zrobić nową postać?

Ared

Wystarczy dostać się do jakiegoś miasta ta postacią i po prostu uzyskać wsparcie ogniowe od jakiegoś innego gracza :]

A poza tym w sumie dobrze, że zwróciłeś uwagę na to. Trzeba by chyba usunąć ze startowych miast Trinsic skoro jest zamobione (bo o tym raczej mowa xD)

Jasmine

kiedys dzialalo cos takiego ze robisz druga postac, a potem kasujesz pierwsza.

Prorokpl

Można skasować postać i chyba trzeba poczekać godzinę żeby można było założyć ponownie. Btw, to że można wybrać Trinsic to jest bug (niedopatrzenie)

growin

Coś mi się wydaję, że teraz jak zakładasz konto to masz tylko 1 slot
Cytat: Gucio w 2014 02 13, 19:37:36
"posiadanie umiejętności Anatomia oraz Taktyka uniemożliwia przemieszczanie się przy użyciu zaklęcia Recall."
Wycastowanie czaru recall i kliknięcie na zaznaczoną runę UMOŻLIWIA teleportację.

emil

Jezeli moge sie dolaczyc do tematu.

Jak jestesmy duszkiem i wybierzemy przenies do miasta w poblizu trinsic, niestety przeniesie nas do trinsic. Ja jeszcze przeboleje, ale jak ktos sie nie orientuje w okolicy to moze sie zdziwic.

AbelarD

przyjdź do delucji odzieje cie jak szlachcica a miecha złotem napełnię

Wol

ja tez moge abus?;>

Sadi666

Abe najlepiej :D.

DJcarlo23

Mam jeszcze jedno małe pytanie.
Czy automapa serwera działa?
Przeczytałem na jednym z tematów że autor przestał ją rozwijać w 2007r.

DzikiHL

Nie, nie działa

www.half-life.elsat.net.pl/uo
uo-auto-mapa.zip
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Muzyk

mozesz isc do innego miasta pod postacia ducha a pozniej wziac kredyt od bankiera na start.
"W niektórych sprawach nie będę nigdy obiektywny. Nie mi to oceniać, niech to robią inni." - WWO

Ared

Cytat: Restiv w 2012 10 16, 08:59:47
mozesz isc do innego miasta pod postacia ducha a pozniej wziac kredyt od bankiera na start.

A kredyty czasem nie zostały wycofane jaaaaaakiś czas temu? Nawet była o tym notka.

A co do automapy  to niby nie działa, ale da się ją uruchomić i przemaglować tak żeby działała jakoś :]

Chire

Poklimać z kimś w mieście, powiedz co się stało, a na pewno ktoś pomoże. Np ja :D
Cowards die many times before their deaths. The valiant never tastes of death but once..

Do not meddle in the affairs of wizards, for they are subtle and quick to anger..

Rey

Hmm a moze wprowadzic takie zadania dla mlodych lepiej platne by mogli zarobic na start.
Rzecz jasna o wiele prostsze i zroznicowane w zaleznosci kim chcieliby grac.

Kilka NPC np magowie jakies ziola wokol miasta zebrac, wojownicy kosci i buty co rybak wylawia zeby oczyscic wody ktore sa zanieczyszczone tymi smieciami pomyslow na pewno dorzuci kazdy wiecej.

Dzieki czemu mogliby poznac realia dm lepiej oraz nie mieliby klopotu zeby szukac graczy i "zebrac" czy jak tam to inaczej nazywacie klimacic.
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"