Oswajanie krowy z rolki

Zaczęty przez Lindi, 2012 10 27, 11:32:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

Lindi

Może głupie pytanie, ale jednak nie wiem jak oswoić krowę z rolnictwa? Było to wprowadzone jakiś czas temu. Ktoś to wycofał? Czy jest na to jakiś specjalny sposób?
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

Bonne

o.0 to jest taka możliwość? Kurka starzeje się i nie wyłapuje chyba pewnych komunikatów  ::)

Lindi

Sul takową wpisał ;p Ale nie mam pojęcia jak tą krowę oswoić :P Ani .um oswajanie ani .um rolnictwo nie działa ;)

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

Voit

.um rolnictwo i klik na krowę działa -  sprawdzone przed chwilą...
edit. może miałaś pecha i trafiłaś na krowę oswojoną przez kogoś z crimem i zostawioną w lesie? Oswojonej krowy nie oswoisz ;)

Bonne

fakt, też właśnie jedną oswoiłam.

*podnosi szczękę z podłogi*

Abelson

przeciez to dawno temu bylo w wprowadzonych ..  ???

Evilas

brazowych krowek sie nie da, czarne tak, w kazdym razie tak bylo niedawno jak mialem rolke, nie wiem czy to celowe, czy nie ^^

Tinerot

Poprawiłem, rolnik moze oswajać wszystkie krowy teraz.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Lindi

cneuha3

A czy to normalne podczas oswajania rolnikiem, że nie ma żadnego komunikatu o tym czy się udało czy nie ? I nawet jak się uda to healthbar krowy dalej jest szary, dopiero wyjście poza ekran i powrót zmienia go na kolor niebieski.

Zathaniel

Szkoda że nadal krowa jest jedynym zwierzęciem dla którego, do rozmnażania, potrzeba samca mającego wyższy próg oswajania i nieposkromionego przez przeciętnych rolników.

Byk nie jest jakimś przekoxem żeby zabijać nim cokolwiek powyżej... kury? Zaraz ktoś powie że dali palec a ja chcę cała rękę. Może i jest w tym troszke prawdy ale fajnie byłoby mnożyć krówki bez potrzeby wbijania tamerki na 50%.
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

Death Freak

tylko krowy rolnik może oswajać/chodować, czy owce np tez?
"Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"

Bonne

owce moze od kiedy mam tego skila :]

Ared

Rozmnazanie
- kazde zwierze trzeba oswoic
- .um rolnictwo pozwala nam na oswojenie owiec, kur, swin i innych malych zwierzat
- do oswojenia krow, koni i lam trzeba .um oswajanie
- niespodzianka dla posiadaczy 100% rolnictwa - kilku procentowa szansa na urodzenie sie konia o jednej z 2 nowych masci

25 zakładka Ostatnio wprowadzonych :) czyli dawno temu i nieprawda;)

Lindi

shashwyq też mnie to dziwi ten brak komunikatu, ale wystarczy dać "za mną" i już krowa się zmienia na nasza i za nami idzie, nie trzeba wyjeżdżać za ekran ;)
Swoją drogą nie wiedziałam że na DM tylu rolników jest ;D