Tablice wojny - komu szkodzily?

Zaczęty przez Aion, 2012 12 19, 16:00:51

Poprzedni wątek - Następny wątek

Aion

Eee przepraszam dlaczego ich nie ma?
Zabijaly rpg?
Byly mechanika?
Bo ludzie plakali, ze sa na minusie?

Zamiast likwidowac tablice mozna bylo zrobic przymus gildyjny jak nie to jail ;///

Mam po prostu pytanie dlaczego ich nie ma a odpowiedzi nikt mi nie chce/moze/potrafi podac.
Many thanks for considering my request.
stay low move fast, kill first die last. one shot one kill not luck just skill

nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit

Thiass

Bo byly bez sensu w systemie takim jaki byl i wieksza czesc graczy stwierdzila ze woli sie bawic bez nich i odpuscic sobie reskillowanie dla +1

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]

Aion

jestem innego zdania (w sensie nie reskillowania) ale samej zabawy :)

Spider

Bo przynależność do gildii nie jest czymś, co można narzucić (przynajmniej kiedy jest ograniczenie na minimalną ilość osób w gildii).

Hexin

To niech sobie nie będą w gildii jak ich to tak bardzo boli.
Po reskillu przeciez nie nabijało pkt, wiec o co chodzi?

Jestem za przywróceniem w formie - widzisz tylko swoje statystyki. Nigdzie nie ma tablic zbiorczych jak dotychczas i nie widzimy wyników nawet ludzi z naszej gildii.

Jak prawda w oczy kole, to taka osoba nie kupi kamienia wojny a inni tez nie będą widzieć jak bardzo lami. Osoby, które twierdza, że tablica kłamie też mogą nie kupować, ich wola.

DzikiHL

A ja jestem przeciw przywróceniu takich tablic, dopóki w grupie graczy pvp znajdują się m.in. dzieci.
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Jackob

Cytat: Aion w 2012 10 08, 13:54:17
jestem jak najbardziej za usunieciem podzialu na walczacych, nie walczych, uo to nie simsy ;P
tablice mi wisza i powiewaja :)

Tablice moglyby byc fajne gdyby istnial przymus bycia w gildiach walczacych (moze juz taki jest:D)

-.-

Cytat: Aion w 2012 12 19, 16:00:51
Eee przepraszam dlaczego ich nie ma?
Zabijaly rpg?
Byly mechanika?
Bo ludzie plakali, ze sa na minusie?

Zamiast likwidowac tablice mozna bylo zrobic przymus gildyjny jak nie to jail ;///

Mam po prostu pytanie dlaczego ich nie ma a odpowiedzi nikt mi nie chce/moze/potrafi podac.

Many thanks for considering my request.

nie zauwazyles ze jej nie ma przez parę miesięcy, naprawdę jest Ci to potrzebne?

P.s Jesli chodzi o mnie.. jest tak jak pisalem : tablica jest mi obojetna.. I tak nie odzwierciedla skilla w PvP . A to czy ktos dorwie mniej lub wiecej fragow w : miescie/lochu/na polu ryżowym to już chyba jego rozczochrana - chodz powoduje to trolowanie i nekanie bez sensu. Ewentualnie przy powrocie tablicy niech ma ona jedna opcję - frag na nia nabity ma byc po walnieciu w gong , a wynik na niej bedzie blizszy prawdy.

Hexin

Tablica może nie odzwierciedlała może jakoś dokładnie skilla, ale dawała lekki zarys. Jeśli ktoś mial 90 do 5 zgonów a wiem, ze taka osoba chodziła tylko na pk a nie szukała fragów po polach ryżowych, to jest dla mnie jasne, ze jednak robi różnicę. Albo jak jest dłuższy okres tego, że przeciwnik jest znacznie liczniejszy a Ty mimo to masz 2 pady i 30 fragów to też o czymś świadczy. Dla mnie najciekawszą statystyką były moje zgony, pozwalało mi przypominac sobie te akcje i wyciągać wnioski.

Aion

a mi sie podobala ;)
mobilizowala do lepszego pk :)

AbelarD

twoje zawsze było wyjątkowe  ::)