Crim bez powodu?

Zaczęty przez Lindi, 2013 01 13, 23:38:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Lindi

Ostatnio czy to na pvm czy też bijąc niczyjego moba (reda) który mnie zaatakował w mieście dostaje crima. Nie mam broni zatrutej, jem sobie normalnie grzybka i tłukę moba... czasem zsiadam z likaona i każe mu mnie "bronic".  Dostaje crima.
Jakiś czas mnie nie było i nie wiem czy jakaś zmiana była wprowadzona i w którymś momencie (tu opisanym) nieświadomie robię coś "nielegalnego" że dostaje tego crima czy co? Nie wiem gdzie mam szukać przyczyny :/
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

DzikiHL

Kiedyś dostawało się crima za zjedzenie grzyba (jako, że berek stawał się nieobliczalny i wszędzie widział wrogów). Może jakiś skrypt się do tego uruchomił? A może tak jest jak się zjada grzyby w mieście?
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

droida

Prorokpl

To samo miałem. Ale u mnie mówiono, że to wina makra na bandaże. Ale skoro ty masz berka no to bandaże odpadają. Czyli pewnie bug.

Evilas

Likaon nie zatrul czasem in noxem? nie uzywalem ich dawno, ale chyba mialy jakies tam czary slabsze... a wtedy by sie moglo zgadzac

Kox_Rox

Ja tak samo. Od czasu do czasu dostaje crima, mimo że praktycznie nic nie robie poza tłuczeniem mobków.
Cytatchociaz sa osoby ktore nawet tepe wcisanie kalwisza potrafia zmienic w cos naprawde ekstra...

Lindi

Zatruł chyba ( na 80%), ale chyba nie powinnam za to crima dostawać? :<
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

Ared

Cytat: Lindi w 2013 01 14, 11:53:24

Jak twój pet lub przywołaniec rzuci zaklęcie które wywołuje crima np In Nox   to dostajesz crima.

Aion

ja nawet nie wiem za co mi wpada crim na koxie w lesie :P (z pewnsocia nie za atak na blue)
stay low move fast, kill first die last. one shot one kill not luck just skill

nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit

Jasmine

Cytat: Aion w 2013 01 14, 14:39:04
ja nawet nie wiem za co mi wpada crim na koxie w lesie :P (z pewnsocia nie za atak na blue)

DM to trudny shard

Evilas

Cytat: Lindi w 2013 01 14, 11:53:24
za przywolance, zwierzaki, bron ktora truje jest crim, juz o tym mowiono wiec problem solved :P