Ukrywanie - magik

Zaczęty przez sin, 2013 01 22, 04:19:45

Poprzedni wątek - Następny wątek

sin

Czy magik do ukrywania przy poziomie 100% umiejetnosci bazowej przynosi jakies profity, jak na przyklad realna szanse na niewykrycie/niewytropienie przez odpowiednie umiejetnosci? Czy, jezeli odpowiedz na powyzsze brzmi nie, to istnieje szansa na zmiane tego stanu rzeczy?
Great things are possible when one man's wisdom and an hour's effort are combined.
A sound offense has the power of roaring water, it fills every hole in an opponent's defenses.

Aion

z tego co  wiem nie ma szansy na to, zeby magik chronil przed wykryciem/wytropieniem.
(to by dopiero bylo przegiecie)
stay low move fast, kill first die last. one shot one kill not luck just skill

nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit

On

No, przegiecie za gruba kase, ktore moglo by byc przebite innym magikiem. Tragiczne przegiecie! :)
Informator Konwentowy - twoje informacje o konwentach w Polsce.

Felixor

A z tego co ja pamietam to zmniejsza szanse na wykrycie jezeli byl chyba min +10 ale lepiej poczekac na wypowiedz kogos z ekipy
"Nie będzie miał nigdy prawdziwych przyjaciół ten, kto nie lęka się robić sobie wrogów."
"Na imię mi "Legion", bo nas jest wielu."

Zyzio

No, jest wiele miejskich legend dotyczacych tego magika. Osobiscie zdaje mi sie ze jego posiadanie zwieksza prawdopodobienstwo na ukrycie sie blizej atakujacej nas osoby.
***<Kap^^> kto nie gral w uo ten nie zna zycia***
KANDYDACI NA DROWA:
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,18495.msg306994.html

Guardian

Cytat: Zyzio w 2013 01 22, 13:01:20
No, jest wiele miejskich legend dotyczacych tego magika. Osobiscie zdaje mi sie ze jego posiadanie zwieksza prawdopodobienstwo na ukrycie sie blizej atakujacej nas osoby.

A mi się wydawało, że wystarczy być 5 kratek od atakującego. Moge sie mylic.

KAroln

ciężej jest wykryć takiego osobnika, z tego co pamiętam była taka zmiana. Nie wiem jak z tropieniem
<Fel> wyjebane mam w ten shard ;]
Ranking DM ->Najbardziej aktywni (Najdłuzszy czas online):Felixor Aigelo

Guardian

Cytat: KAroln w 2013 01 22, 19:10:48
ciężej jest wykryć takiego osobnika, z tego co pamiętam była taka zmiana. Nie wiem jak z tropieniem

Zmiana była z tropieniem, a nie hidem... :p

KAroln

W każdym razie coś było :)
<Fel> wyjebane mam w ten shard ;]
Ranking DM ->Najbardziej aktywni (Najdłuzszy czas online):Felixor Aigelo

^_^

Po 1 przy ukrywaniu ze skillem bazowym 100 można się ukryć 2 albo 3 kratki max od atakującego. Magik zmniejsza dystans. Przy boskim z tego co pamiętam można ukryć się w zwarciu ;<