Problem z gra

Zaczęty przez Beduinnn, 2013 01 29, 21:30:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

Beduinnn

Witam mam problem z gra. Mianowicie bijac moby wyskakuje mi komunikat " Zle zdanie klienta. Blad makra (chyba, nie moge sprawdzic bo harpie i inne stworzenia uwiezily mnie w mieszkaniu)  1/5 "  Gdy dojde juz do 5 to wywala mi gre ... Gdy wlacze i bije znowu jest od poczatku. Wczesniej gdy doszedlem do 5 dostawalem punkt zrecznosci. Przez tyle czasu nie dostalem zadnego punktu sily i mysle ze przez to nie moge go zdobyc. Gra nie dziala poprawnie i uniemozliwia mi jakikolwiek rozwoj postaci... Prosz eo pomoc

Puzel

Cytat: Beduinnn w 2013 01 29, 21:30:27
Witam mam problem z gra. Mianowicie bijac moby wyskakuje mi komunikat " Zle zdanie klienta. Blad makra (chyba, nie moge sprawdzic bo harpie i inne stworzenia uwiezily mnie w mieszkaniu)  1/5 "  Gdy dojde juz do 5 to wywala mi gre ... Gdy wlacze i bije znowu jest od poczatku. Wczesniej gdy doszedlem do 5 dostawalem punkt zrecznosci. Przez tyle czasu nie dostalem zadnego punktu sily i mysle ze przez to nie moge go zdobyc. Gra nie dziala poprawnie i uniemozliwia mi jakikolwiek rozwoj postaci... Prosz eo pomoc
Jeżeli używasz EasyUO to któryś skrypt jest uszkodzony i gra wywala żebyś nie lagował serwera. Spróbuj skorzystać z innych skryptów/skryptu.

Beduinnn

growin

No jak używasz easuo, to chyba wiesz jak je używasz?

Czy jednak NIE używasz EasyUO?
Cytat: Gucio w 2014 02 13, 19:37:36
"posiadanie umiejętności Anatomia oraz Taktyka uniemożliwia przemieszczanie się przy użyciu zaklęcia Recall."
Wycastowanie czaru recall i kliknięcie na zaznaczoną runę UMOŻLIWIA teleportację.

Beduinnn

chyba jednak nie uzywam ... ale mam blad makra. Ja naprawde nie jestem w temacie

DzikiHL

Odnośnie skryptu ataku dzieje się tak wtedy kiedy odbiegasz poza ekran od celu które wybrało Twoje makro za atak. Sprawy easy uo to jednak nie jest kwestia tego forum. Na DM jest tylko pozwolenie na używanie ale bez supportu.
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

sin

Skoro pisze, ze nie uzywa, to chyba nie w tym rzecz? Mi czasem tez wyskakuje ta informacje, kiedy uzywam binda wbudowanego w uo - last target.
Great things are possible when one man's wisdom and an hour's effort are combined.
A sound offense has the power of roaring water, it fills every hole in an opponent's defenses.

dawiss

Czy dzieje się tak Kiedy używasz jakiegoś konkretnego przycisku?

DzikiHL

Zapewne makra w grze, z przypisaną do niego funkcją "Attack Last" kiedy cel już dawno nie istnieje.
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Beduinnn

Juz chyba wiem w czym rzecz ;P za duzo razy klikam po prostu ;D a sile mialem zablokowana -_- musialem naklikac cos. Jeszcze jestem w trakcie sprawdzania tego ale chyba wszystko bedzie dobrze

Jackob

Zyczymy miłej gry i zapraszamy młodego wojownika do Jhelom :>

Lindi

Ocllo już położyło na nim swoje łapy  8)
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

Mirdin

Odświeżam temat, bo mam bardzo podobny problem. Używam makro razora. Jedno z najprostszych jakie można zrobić: .um identyfikacja i wskaż last target.
Specjalnie siedziałam w banku, nie ruszałam się, nie jadłam, nie otwierałam pojemników. Nie robiłam nic, a błąd występował. Złe zadanie klienta. Błąd makra 1/5. Przy 5/5 wywala clienta.
Nie mam pojęcia co na to zaradzić.

PiKiSu

Razora nie mam, ale ten blad wystepuje wtedy kiedy "cel" nie istnieje, przestaje istniec (np targetowanie w grafike umierajacego moba) lub znajduje sie poza ekranem.

@Mirdin nie wiem co robisz, ale sprobuj uzyc identa najpierw recznie a dopiero potem wlacz makro.
Quis custodiet ipsos custodes?

^_^

W razorze nic nie da, że najpierw z palca wskaże ;) Jak nagrywasz makro to i tak będzie się odnosiło do konkret itemu. Pytanie czy w makrze jest linijka wait ;] Jak nie ma to radze dodać na 10000 na końcu makra i powinno śmigać ;]