Your account has been blocked.

Zaczęty przez el, 2013 01 31, 11:23:19

Poprzedni wątek - Następny wątek

el

Hej, nie wiem co się dzieje kiedy próbuję zalogować się do UO. Wyświetla mi, że moje konto jest zablokowane i mam odwiedzić jakąś ultimową stronę www. Proszę o odpowiedź.

On

Informator Konwentowy - twoje informacje o konwentach w Polsce.

el

Same się zamrażają? Co za czasy :D

Raaban

Cytat: Nimrod w 2014 01 19, 17:19:09
Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)

Agraeld

odkąd tu gram, konta same się zamrażają po miesiącu [zakładając braku aktywności - logowania], czyli lekką reką ponad 5lat.
Przynajmniej z tego co kojarze ;- )

el

Agraeld

Cytat
Wiosenne porządki cz.1

W ramach wiosennych porządków rozpoczynamy cykl zmian prowadzących do ujednolicenia i usystematyzowania zarządzania kontami na naszym serwerze. W najbliższy wtorek (19 kwietnia 2011) przeprowadzimy kasację starych kont. Znaczy to tyle, że zostaną usunięte wszystkie konta, które nie były używane ponad 2 lata oraz puste konta nieużywane od 2 miesięcy. Kasacja obejmie również konta zamrożonych graczy.

Następnie planujemy wprowadzić następujący cykl życia konta:

konto aktywne, na które nikt nie logował się od 31 dni, zostanie automatycznie zamrożone
    konto zamrożone ponad rok (365 dni) zostanie wyczyszczone (wszystkie domki postaci oraz skrzynie bankowe zostaną wyczyszczone)
    konto zamrożone ponad 2 lata (730 dni) będzie całkowicie usuwane

W momencie odmrożenia konta liczniki są zerowane. Jeżeli chcecie zachować swoje długo zamrożone konto, w stanie nienaruszonym, to raz na rok musicie je odmrozić.

Od dziś wszelkie sprawy związane z kontami, prosimy kierować na adres e-mail: konta@dm-uo.pl .

Przypominamy również, abyście dbali o aktualny adres e-mail przypisany do Waszego konta w grze. W niedalekiej przyszłości brak tej informacji uniemożliwi Wam odzyskanie konta.

el

Ufff... Całe szczęście gro godziny spędzone przy UO zamiast na ćwiczeniach lub wykładach nie poszły na marne...