Olewka ekipy

Zaczęty przez Wol, 2013 02 10, 12:56:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Bazyli

wol: a ja nie umiem pojac jakim cudem jeszcze nie masz bana na forum...
CytatQuot capita, tot sensus...

growin

Może wystarczy nie pisać w co 2 słowie bluzg, nie zakładać 'trololo' tematów i trzymać  poziom?!
Tak zgaduję  ::)

Cytat: Gucio w 2014 02 13, 19:37:36
"posiadanie umiejętności Anatomia oraz Taktyka uniemożliwia przemieszczanie się przy użyciu zaklęcia Recall."
Wycastowanie czaru recall i kliknięcie na zaznaczoną runę UMOŻLIWIA teleportację.

Maelui

wnosze o 28 bany na forum i 7 dniowe w grze za bluzgi i trolololo na forum.

Evilas

Cytat: Maelui w 2013 02 10, 22:41:52
wnosze o 28 bany na forum i 7 dniowe w grze za bluzgi i trolololo na forum.

a ja wnosze o ich brak, bo mozna sie posmiac z naszych wirtualnych wojownik ortalionu :<

Dusiek

Cytat: Wol w 2013 02 10, 16:31:25
Na stronie nie jestes usuniety,a dwa nie wiem kogo raczyles informowac z drowow  tym. pewnie growina przez telefon albo tsa?

I tu muszę Cię zdziwić. Bo tym "kimś" byłem ja.  Chyba najbardziej aktywny w tym okresie. Temat można zamknąć, wolowi znów żyłka pękła ;)

Darod

Nie czytałem reszty postów i mam to gdzies, ale prosiłbym o sprawdzenie zakładki Help od graczy bo jeden z nich np. ja czeka 2 dni na pomoc i odbugowania postaci, nie moge przez ten bug szkolic własnej klasy  :'(

Vorster

Darod? Nowy Darod czy stary?

Darod

Nowy, taki nick mi się spodobał i sobie dałem (szczerze to go wymyśliłem).

Vorster

A to  możesz być mylony ;o)

Karcharot

CytatNie czytałem reszty postów i mam to gdzies, ale prosiłbym o sprawdzenie zakładki Help od graczy bo jeden z nich np. ja czeka 2 dni na pomoc i odbugowania postaci, nie moge przez ten bug szkolic własnej klasy 
2 dni online siedzisz? pewnie nie. więc dla Twojej informacji, po wylogowaniu się, jesli oczywiście nic się nie zmieniło, gmpage jest kasowany. wiec albo napisz do gma na forum/ircu, albo pisz gmpage za kazdym razem jak się logujesz (trochę upierdliwe, więc polecam wcześniejsze rozwiązania)
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

Lindi

Oczywiście że nie jest kasowany ;)
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

Karcharot

proszę czego człowiek po 10ciu latach grania w UO się dowiaduje... cały czas byłem przekonany ze po wylogowaniu nasze gmpage ida sie paść (tak samo jak w przypadku wyslania drugiego poprzedni jest kasowany)
Phoenix
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.

Tinerot

W przypadku wysłania kolejnego drugi jest kasowany, ale to czy jesteś online czy nie nie ma znaczenia (poza tym, że offline GM się z Tobą nie skontaktuje). Jeśli ktoś nie odpowiada Ci na GMPage przez 1-2 dni, wyślij PW na forum albo na ircu opisz swój problem. Jeśli naprawdę znalazłeś błąd wymagający interwencji skrypterskiej, to to i tak nie jest sprawa na 15 minut.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Dragart

ja w takich sytuacjach spamuje gm page i zawsze dziala :)
w ogule spam zawsze dziala.

Karcharot

Cytatale to czy jesteś online czy nie nie ma znaczenia
taka historią sprzedano mi jak zaczynałem przygodę z UO w 2003 ;P od tamtego czasu byłem święcie przekonany że tak jest :D
Phoenix
Phoenix