zablokowałem sie

Zaczęty przez strzelec7221, 2013 02 11, 20:52:05

Poprzedni wątek - Następny wątek

strzelec7221

Witam właśnie postanowiłem popłynąć do Królestwa Krasnoludów i wszystko ok po za tym że jest ciemno i nie mogę sie ruszyć próbowałem .stuck ale nie mogę nic zrobić. POMOCY

DzikiHL

Masz źle wgrane pliki mapy. Ściągnij znowu pliki DM ze strony www.dm-uo.pl . Rozpakuj je do katalogu z grą a potem uruchom Vinu. Program ten załaduje je go Twojej gry. Dzięki temu będziesz prawidłowo widział Twierdzę Krasnoludów jak i inne lokacje.
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

strzelec7221

ok dzięki mój ulubiony forumowiczu ; ) ;*

strzelec7221

chyba musze od nowa zainstalować UO -,-

strzelec7221

przeinstalowałem i że tak powiem ten sam pan na ch....

Bazyli

A probowales zrobic to co napisal Dziki?
CytatQuot capita, tot sensus...

DzikiHL

Jeśli masz system operacyjny Windows Vista, 7 lub 8, warto uruchamiać Vinu jako administrator. Pomaga przy poprawnej instalacji plików DM do katalogu UO.
Temat na forum o mieście

strzelec7221

mam Xp zainstalowałem od nowa bo miałem pliki już ściągnięte tylko clienta i pliki mapy od nowa ściągałem, a teraz spróbuje wszystko od nowa ściągnąć i zainstalować. Właśnie i czemu jak UOPatch włączam to mi nie patchuje...? To nie musi się patchować? Już instalowałem tą gre 100000x za każdym razem inaczej żeby się z Patchowało lecz wkońcu gra zaczeła mi trybićbez tego patchowania i nie wiem czemu tak jest... Po prostu na tą chwile nie może jakiś GM mi wbić na konto i pójść na przykład do Yew/Skara lub Brit?

strzelec7221

na mini mapce pokazuje mi mapke z aurin ... koło rozpruwacza.. Tak nie mam AMUO bo nie wiem jak ją zainstalować..

strzelec7221

.

DzikiHL

Temat na forum o mieście

strzelec7221

już to zrobiłem niby się połączyłem i jak chce co,ś napisać to nie moge

strzelec7221

You are not on a channel - takie coś mi wyskakuje

strzelec7221

dziki weź mi wejdź na to konto dam CI pasy i idź mi do Yew prosze Cię, bo zaraz kogoś zabije kur.wa!

DzikiHL

/join #ultima-dm
/join #help-dm
/join #pomoc-dm

Ogółem byłoby to wszystko zrozumiałe gdyby nie fakt, że na stronie DM są wszelkie informacje Ci potrzebne.
Temat na forum o mieście