skup magikow

Zaczęty przez Muzyk, 2013 02 12, 09:07:30

Poprzedni wątek - Następny wątek

Muzyk

Jest jakis npc ktory skupuje wszystkie magiki ? czy trzeba latac od jednego do drugiego?
"W niektórych sprawach nie będę nigdy obiektywny. Nie mi to oceniać, niech to robią inni." - WWO

Bonne

Muzyk

jubiler skupuje tylko magiczna bizuterie.
"W niektórych sprawach nie będę nigdy obiektywny. Nie mi to oceniać, niech to robią inni." - WWO

Gofer

za wyjątkiem piki albo pudao (bo tego nikt nie chce)  to każdy magik skupuje ten kto je sprzedaje - kowal np. zbroje, miecze, etc.

kiedyś sprzątałem skrzynie i miałem z tego prawie 500k
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

Muzyk

Wlasnie chodzi o to ze trzeba posortowac magiki a potem latac od npca do npca. A kto skupuje szpony itp. ? kowal nie kupuje.

Lindi

Ja to po prostu daje do skrzynki dla młodych albo wywalam.
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

Dragart

kłamiesz ! ..Nie trzeba sortowac, wywalasz wszystkie smieci do worka i dajesz komende "chce sprzedac wszystko z pojemnika". i wskazujesz worek, NPC sam sobie wybierze to co go interesuje. No i tak lecisz, jubiler, kowal, krawiec , szewc itp ..

Tylko nie mowcie "chce sprzedac wszystko" bo wezmie tez itemy z glownoego plecaka , np magik do lucznictwa + 16  :'(

Co do sprzedawania magikow , to poeim wam ze sie oplaca, bo taki cudowny ognisty mieczyk sily to juz idzie za xxxgp , majac worek z 50 magikami mozna dostac te 30-50 k .

Muzyk

na taki pomysl nie wpadlem ;) ale jak wezme all do jednego wora to mi kostki nie wytrzymaja :P

Dragart